livios logo

Huis gekocht? Start met het isoleren van de bouwschil

BENOveren staat voor ‘beter renoveren’. Door slim te BENOveren in plaats van gewoon te renoveren, verlaagt jouw energiefactuur en stijgen jouw wooncomfort en de waarde van je woning. Bovendien bewijs je het milieu een goede dienst en geniet je van tal van premies.

12953-N

Slim isoleren met Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

12953-N

Bespaar op je energiefactuur door goed te isoleren

Foto Recticel Insulation

Je zorgt voor een maximale vermindering van energieverbruik door te BENOveren in een logische volgorde. Isoleer eerst het dak, daarna de buitenmuren, BENOveer vervolgens het raamkader en/of de beglazing van de ramen en deuren, isoleer dan de vloeren om ten slotte de juiste technieken te kiezen.

Isoleer de bouwschil met Recticel Insulation

De bouwschil van een woning is als een huid voor de woning. Eenvoudig omschreven vormt die de grens tussen de binnenzijde van de woning en de buitenwereld. Een woning wordt energiezuinig als er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat langs de bouwschil.

Met de hoogkwalitatieve isolatieproducten van Recticel Insulation kies je ervoor zo energiezuinig mogelijk te renoveren. Dankzij hun uitstekende isolatiewaarde en hoge duurzaamheid hoef je maar één keer in je leven te isoleren. Hoe sneller je het doet, hoe groter jouw voordeel!

Neem ook een kijkje op www.mijnBENOvatie.be en vraag gratis je BENO magazine aan.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-12953/recticel-insulation/partnerberichten/huis-gekocht-start-met-het-isoleren-van-de-bouwschil/