livios logo

Mijn gevels na-isoleren, hoe doe ik dat?

Is jouw woning nog voldoende geïsoleerd volgens de huidige normen en standaarden? Veel woningen zijn onvoldoende geïsoleerd. Daar hebben wij bij Recticel Insulation de oplossing voor. Powerwall® is een gevelisolatie die eenvoudig aan te brengen is aan de buitengevel. Na de plaatsing van de isolatie, werk je af met een gevelafwerking naar keuze.

12955-N

Opbouw Powerwall

Foto Recticel Insulation

12955-N

Buitenmuren (na-)isoleren met Powerwall

Foto Recticel Insulation

Powerwall® maakt deel uit van het Isofinish® concept voor buitengevelisolatie en -afwerking. Dit is een samenwerking tussen zes sterke merken uit de bouw (Recticel Insulation, Borgh, Deceuninck, Eternit, VMZINC en Wienerberger). Powerwall® isolatie zorgt ook voor een optimale ventilatie en er is geen bijkomend regenscherm nodig door de waterdichte bekleding.

Vraag je isolatiepremie aan

Naast de daling van de energiefactuur, is er nog een bijkomend financieel voordeel: de premies. Voor buitengevelisolatie kan je een premie aanvragen als het werk is uitgevoerd door een aannemer. We zetten de verschillende premies even op een rij:

  • Vlaanderen: voor een RD -waarde van minstens 3 m²K/W is er een premie van €15/m²
  • Brussel: voor een RD -waarde van minstens 3,5 m²K/W is er een premie van €55/m² (basiscategorie), €65/m² (gemiddelde inkomens) of €75/m² (lage inkomens) met een maximum van 50% van de factuur
  • Wallonië: voor een RD -waarde van minstens 3,5 m²K/W is er een premie van €25/m² met een maximum van 150 m²

Neem een kijkje op onze premiepagina voor de recentste cijfers.

Surf voor meer informatie en inspiratie naar http://www.isofinish.be/.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-12955/recticel-insulation/partnerberichten/mijn-gevels-na-isoleren-hoe-doe-ik-dat/