livios logo

Isoleren? Bij Recticel Insulation ben je aan het juiste adres

Het is belangrijk dat we ons goed voelen in ons huis. Met een goed geïsoleerde woning zorg je voor een aangenaam binnenklimaat en een comfortabel gevoel. Recticel Insulation is dé partner bij uitstek om jouw woning perfect te isoleren.

12957-N

Silentwall van Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

12957-N

Silentwall van Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

Niet alleen het thermische aspect speelt een rol, ook geluidsisolatie is belangrijk. Rust en stilte is in deze hectische wereld een kostbaar goed geworden. Silentwall® van Recticel Insulation is een binnenwandisolatie die de geluidsoverdracht aanzienlijk vermindert (geluidsreductie tot -60%).

Isoleren doe je maar één keer. Als je het goed doet, bespaar je op je energiefactuur en bouw je mee aan de toekomst van je kinderen. Met Recticel Insulation kies je voor een ervaren partner en hoogwaardige oplossingen die je een comfortabele en zorgeloze toekomst verzekeren.

Plannen om te isoleren? Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief via www.recticelinsulation.com/nieuwsbrief of vraag jouw gratis offerte aan bij een erkend Recticel Insulation plaatser in jouw buurt via www.recticelinsulation.com/be-nl/offerteaanvraag.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-12957/recticel-insulation/partnerberichten/isoleren-bij-recticel-insulation-ben-je-aan-het-juiste-adres/