livios logo

Isolatie plaatsen? Dat doe je toch zelf!

Behangen, verven, gordijnen ophangen,… Je doet het allemaal zelf. Dus waarom zou je ook niet zelf isoleren? Recticel Insulation heeft alles in huis om je volledige woning op een eenvoudige manier te isoleren!

13006-N

De thermische isolatiepanelen van Recticel hebben één ding gemeen: je plaatst ze makkelijk zelf.

Foto Recticel Insulation

13006-N

Combineer de Simfofit met een gipskartonplaat van 12,5 mm, en het luchtgeluid vermindert met 60%.

Foto Recticel Insulation

13006-N

Geen nood aan akoestische isolatie? Dan volstaan de thermische isolatieoplossingen van Recticel.

Foto Recticel Insulation

Zelf isoleren, je staat er misschien niet om te springen. Het lijkt een moeilijke klus, maar Recticel maakt het jou gemakkelijk: we ondersteunen je doorheen het hele isolatieproces.

Begeleiding van a tot z
Recticel Insulation laat je niet aan je lot over: we helpen je al voor je met de werken start. Via onze website kan je namelijk makkelijk berekenen hoeveel pakketten isolatie je nodig hebt. Bepaal welk soort isolatie je wil, en voor hoeveel m² je het nodig hebt. Na één muisklik geeft de online calculator aan hoeveel pakketten isolatie je nodig hebt, én welke accessoires je best voorziet. Handig!

Heb je de juiste hoeveelheid berekend? Zoek online een verkooppunt in jouw buurt waar je je Recticel producten kan ophalen.

Akoestische isolatie…
Maar welke isolatie kies je nu het best? Recticel Insulation heeft voor jou als doe-het-zelver vijf verschillende soorten in de aanbieding: vier thermische isolatieoplossingen en één akoestische. Simfofit behoort tot die laatste categorie. Als je dit akoestisch isolatiepaneel voor wanden combineert met een gipskartonplaat van 12,5 mm, vermindert het luchtgeluid met wel 60% ofwel 12 decibel. Slapeloze nachten door verkeerslawaai? Met Simofit is het verleden tijd.

…of thermische?
Geen nood aan akoestische isolatie? Dan volstaat de thermische isolatie van Recticel. Hierin zijn vier verschillende soorten beschikbaar. Combodeco is een 2-in-1 isolatiepaneel dat, zoals de naam al doet vermoeden, decoratief is afgewerkt met een vormvaste MDF-plaat bekleed met witte, decoratieve folie. Functioneel én mooi: twee vliegen in één klap.

Kies je liever zélf hoe je je interieur afwerkt? Dan is Comboprime ideaal. Dit isolatiepaneel met gipskarton is onmiddellijk klaar voor afwerking. Combobase is dan weer een isolatiepaneel met een vochtwerende spaanplaat om vloeren te isoleren. Daardoor is deze variant onmiddellijk beloopbaar. Perfect als je weinig tijd hebt. Op zoek naar een universele isolatieplaat? Dan is er Fitforall. Deze isolatieplaat is geschikt voor alle toepassingen: een totaaloplossing dus.

Handig kliksysteem
De thermische isolatiepanelen van Recticel hebben allemaal verschillende kenmerken, maar één ding hebben ze gemeen: door hun handig tand- en groefkliksysteem zijn ze heel eenvoudig zelf te plaatsen. Je woning isoleren was nog nooit zo makkelijk!

Zelf je isolatie plaatsen? Ontdek hier het uitgebreide doe-het-zelfaanbod van Recticel Insulation.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-13006/recticel-insulation/partnerberichten/isolatie-plaatsen-dat-doe-je-toch-zelf/