livios logo

Energie besparen? Begin met goed isoleren!

Bouwen of renoveren is een groot werk en kost veel geld. Maar als je op een goede en slimme manier bouwt, kan je in de toekomst ook veel geld verdienen. Eén keer goed isoleren rendeert levenslang. Je kan tot 75% besparen op je energiefactuur.

13039-N

Bijna-energieneutraal project met materialen van Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

13039-N

Bijna-energieneutraal project met materialen van Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

Bij een renovatie of nieuwbouwproject is het belangrijk om goed te isoleren. Je bespaart niet enkel fors op je energiefactuur, je ontvangt eventueel ook een isolatiepremie. Met goede isolatie ervaar je puur wooncomfort, zowel in de zomer als in de winter. Bovendien help je het milieu door minder CO2 uit te stoten.

De energiewinst die je elk jaar opnieuw boekt, zorgt ervoor dat je jouw investering dubbel en dik terugverdient. Bij een gemiddeld dak van 100 m² betaalt de kost zich na acht jaar al terug als je isoleert met 10 cm Recticel® isolatie.

Neem snel een kijkje op onze website en bekijk alle mogelijkheden voor jouw project. Of doe inspiratie op en bekijk hier een bijna-energieneutraal project.

11 dingen die je moet weten over duurzaam en levenslang wonen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-13039/recticel-insulation/partnerberichten/energie-besparen-begin-met-goed-isoleren/