livios logo

Je hellend dak isoleren ging nog nooit zo gemakkelijk

Werk jij aan het nieuwbouwproject van je dromen? Of is je woning aan een energiezuinige renovatie toe? In dat laatste geval is het isoleren van je dak een uitstekende plaats om te beginnen. Maar ook je nieuwbouwproject isoleer je best meteen zoals het hoort. Zeker met de steeds strengere energievereisten in je achterhoofd. Het goede nieuws? Vanaf nu isoleer je niet alleen beter, maar ook sneller en makkelijker dan ooit!

13102-N

Door de snelle en makkelijke plaatsing zijn Comfofix isolatiepanelen voor ieder project geschikt.

Foto Recticel Insulation

13102-N

Comfofix isolatiepanelen: het eerste ‘pop-in-place’ isolatiesysteem voor hellende daken ter wereld.

Foto Recticel Insulation

13102-N

De flexibele plaat zorgt ook voor een akoestische verbetering tot wel 5dB.

Foto Recticel Insulation

Pop-in-place
Hoe je dat voor elkaar krijgt? Met Comfofix isolatiepanelen van Recticel Insulation: het eerste ‘pop-in-place’ isolatiesysteem voor hellende daken ter wereld. Het enige wat jij moet doen? Het paneel tussen de dakspanten plaatsen. Door de combinatie van een harde PIR-plaat met een flexibele plaat van gerecycleerd materiaal, passen de panelen daar perfect tussen. De flexibele plaat zorgt ook voor een akoestische verbetering tot wel 5dB. Zo isoleer je dus zelf langs de binnenzijde van je dak, zonder aan kwaliteit of ruimte in te boeten! Uiteraard kan je ook een beroep doen op een vakman die de Comfofix panelen voor jou plaatst. 

Wil jij je dak snel en makkelijk laten isoleren? Vraag hier je gratis offerte aan. 

Bespaar geld én energie
Zijn snelheid en gemak dan de belangrijkste aspecten van isolatie? Nee, dat is natuurlijk de isolatiewaarde. Maar ook die zit bij Comfofix meer dan goed, en zo bespaar je kosten op verschillende manieren. Ten eerste op je materiaal en werktijd: je hebt van beide een pak minder nodig. Maar je bespaart ook en vooral op je energiefactuur: door de hoge thermische isolatiewaarde van het paneel heb je genoeg aan één laag om de warmte in je woning te houden. Zo moet je flink wat minder energie verbruiken. Bovendien zijn de panelen ook duurzaam: ze gaan even lang mee als je woning zelf.

Ideaal voor elk project
Ben je zelf je nieuwe woning aan het bouwen? Of steek je je energie in een energiezuinige renovatie? Maakt niet uit: door de snelle en makkelijke plaatsing zijn Comfofix isolatiepanelen voor ieder project geschikt. Zit je met een tijdsgebrek, twee linkerhanden of laat je de plaatsing gewoon liever aan een professional over? Geen probleem: bij Recticel Insulation zetten we je op weg naar een geschikte installateur in jouw buurt.

Je dak professioneel laten isoleren? Hier vind je een installateur bij jou in de buurt.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-13102/recticel-insulation/partnerberichten/je-hellend-dak-isoleren-ging-nog-nooit-zo-gemakkelijk/