livios logo

Een comfortabele, rustige thuis creëren? Dat doe je met deze isolatieoplossingen

De ideale woning? Dat is een warme, gezellige plek waar je na een lange werkdag tot rust kan komen. Maar lukt dat wel altijd? Het type en de ligging van je woning bepalen vaak mee je comfort. Woon je in een appartement of rijwoning in een bruisende stad? Dan heb je waarschijnlijk vaker last van buurtlawaai dan je lief is. In een vrijstaande plattelandswoning is de kans dan weer groter dat je warme of frisse lucht te makkelijk door je muren ontsnapt. Gelukkig kan je beide problemen aanpakken met dezelfde oplossing: isoleren met het juiste materiaal. Ontdek hier met welke isolatiesoort jij je leven een pak comfortabeler maakt!

Alles voor akoestiek
Een huilende baby, de bandrepetitie van de buurjongens of het geluid van de tv die door de muren schalt: voor een stadsmens zijn het herkenbare ergernissen. Dé oplossing om die ongewenste geluiden buiten te houden? Verzeker je akoestisch comfort met de Simfofit isolatiepanelen van Recticel Insulation: zo geniet je van een geluidsvermindering tot 60%. Dat zijn maar liefst twaalf decibels minder die je huiskamer binnendringen!

Doe-het-zelf? Makkelijk!
De Simfofit isolatiepanelen zelf installeren? Combineer de lichte en flexibele panelen met de speciaal ontwikkelde lijm en je binnenmuren zijn in een vingerknip geïsoleerd. Bovendien werk je de panelen eenvoudig en zonder veel extra hulpmiddelen af met gipskartonplaten: handig!

Heb jij twee rechterhanden? Zo plaats je zelf je Simfofit akoestische isolatiepanelen.

Een aangename leefomgeving
Woon je op het platteland in een vrijstaande woning? Dan is het belangrijk dat je je muren goed thermisch isoleert. De ideale oplossing? Het driedubbele voordeel van de Eurothane G Xentro: de hoogperformante isolatieplaat van Recticel Insulation (lambda 0,019 W/mK) beschikt niet alleen over een dampremmende laag, maar bevat ook gipskarton in hetzelfde paneel. Zo hou je ’s winters de warmte en ’s zomers de frisse lucht in je woning.

Plaatsbesparend isoleren? Het kan!
De Eurothane G Xentro isolatiepanelen hebben bovendien nog een extra troef: hun dikte van 2 tot 6 cm maakt ze uitzonderlijk dun. Zo bespaar je plaats in je appartement of in een kleinere woonruimte in je huis. Ideaal voor je renovatieproject! Met de Xentro isolatiepanelen isoleer je dus niet alleen extreem goed, maar ook plaatsbesparend. Je creëert meteen een ruimer gevoel in je stadswoning, appartement of leefruimte.

De juiste isolatie kiezen? Vergelijk en ontdek hier de ideale oplossing voor jouw woning.

13196-N

Woon je op het platteland in een vrijstaande woning? Isoleer je muren dan thermisch.

Foto Recticel Insulation

13196-N

Dé oplossing om ongewenste geluiden buiten te houden? De Simfofit isolatiepanelen van Recticel.

Foto Recticel Insulation

13196-N

De Eurothane G Xentro isolatiepanelen zijn zo dun dat je plaats bespaart in je woning.

Foto Recticel Insulation


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-13196/recticel-insulation/partnerberichten/een-comfortabele-rustige-thuis-creeren-dat-doe-je-met-deze-isolatieoplossingen/