livios logo

Isoleer nu nog en bespaar op je energiefactuur

Ga je bouwen? Dan is een goede isolatie sowieso verplicht. Maar ook als je wil verbouwen, investeer je maar beter in voldoende isolatie. Door de financiële voordelen is het trouwens nu het moment om dat te doen!

13268-N

Voor de renovatie van bestaande woningen, moet het E-peil tegen 2050 60 of lager bedragen.

Foto Recticel Insulation

13268-N

Door te investeren in een goede isolatie, zal je een groot deel besparen op je energiefactuur.

Foto Recticel Insulation

13268-N

Muur-, dak- of vloerisolatie? Voor elke soort bestaat er een premie.

Foto Recticel Insulation

Wil je je woning isoleren? Dan is nu hét ideale moment. Waarom? Zoals je wellicht wel weet, moeten onze woningen steeds energiezuiniger worden. En een goede isolatie is daarvoor een must.

Renovatiepact
Alles draait rond het E-peil. Bij nieuwbouwwoningen moet dat vanaf 2021 lager zijn dan 30. Voor de renovatie van bestaande woningen, moet het E-peil tegen 2050 60 of lager bedragen. Het E-peil is trouwens een maat voor de globale energieprestatie van een gebouw. Hoe lager het E-peil, hoe energiezuiniger het gebouw. Zijn deze waarden haalbaar? Ja, zeker met de isolatiematerialen van Recticel Insulation!

Financiële voordelen
Je moet niet alleen goed isoleren omdat het verplicht is. Want daarnaast is het ook nog eens goed voor je portemonnee. Door te investeren in een goede isolatie, zal je een groot deel besparen op je energiefactuur.

Snel terugverdiend
Die eenmalige investering verdien je trouwens sneller terug dan je denkt. Gebruik je isolatie van Recticel Insulation? Dan heb je na gemiddeld acht jaar je investering al terugverdiend. Daarna zal je alleen nog maar meer besparen op je energiefactuur: een echte win-winsituatie.

Premies
De eenmalige investering wordt trouwens nog meer verlicht door de isolatiepremies die je kan aanvragen. Muur-, dak- of vloerisolatie? Voor elke soort bestaat er een premie. Op onze website vind je een handig overzicht van welke premies je waarvoor kan aanvragen.

Aan de slag?
Wil je je energiefactuur, en dus ook je portemonnee, een dienst bewijzen? Wacht dan niet langer, en voorzie je woning van een fatsoenlijke isolatie. Wil je aan de slag met de isolatiematerialen van Recticel Insulation? Zoek dan een verdeler bij jou in de buurt.

Wil je op de hoogte blijven van onze producten, de regels rond isolatie en andere isolatienieuwigheden? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-13268/recticel-insulation/partnerberichten/isoleer-nu-nog-en-bespaar-op-je-energiefactuur/