livios logo

Muren van kleinere woonruimtes langs binnen isoleren? Win ruimte én tijd met Eurothane G Xentro!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de buitenmuren van hun woning extra te isoleren. En terecht! Na het dak, vormen buitenmuren immer de tweede grootste oorzaak van warmteverlies in een woning.

13564-NL

Eurothane G Xentro binnenisolatie

Foto Recticel Insulation

13564-NL

Eurothane G Xentro: isoleer ultradun en creëer zo extra ruimte

Foto Recticel Insulation

13564-NL

Eurothane G Xentro: ultraperformante isolatieplaat en gipskarton in één

Foto Recticel Insulation

Buitenmuren na-isoleren kan in de spouw (als je muur daarvoor geschikt is), langs buiten (voor de beste isolatieprestaties), of... langs binnen.
Binnenmuurisolatie is prijs-kwaliteitgewijs de meest optimale oplossing maar natuurlijk wil je wel zo weinig mogelijk plaats verliezen door die isolatie. Zeker als je kleiner woont of in een appartement woont...
Precies daarom ontwikkelde Recticel Insulation, speciaal voor kleinere ruimtes, het binnenmuurisolatiesysteem Eurothane® G Xentro®: hoogperformante isolatiepanelen die dankzij hun extreem extreem goede isolatiewaarde (lambda 0,019 W/mK) niet alleen toelaten om ultradun te isoleren, maar die ook al meteen afgewerkt zijn met gipskarton, waardoor je ze enkel nog hoeft te beschilderen of te behangen. Hét isolatieproduct bij uitstek dus om ruimte én tijd te besparen!

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-13564/recticel-insulation/partnerberichten/muren-van-kleinere-woonruimtes-langs-binnen-isoleren-win-ruimte-en-tijd-met-eurothane-g-xentro/