livios logo

Recticel Insulation wenst je een comfortabel en kostenbesparend 2020!

Goede voornemens voor 2020? Met Recticel Insulation maak je er nog betere! Want als je in 2020 renovatieplannen hebt, kan je met Recticel Insulation BENOveren ('beter renoveren'). Renoveren dus met betere energieprestaties dan bij een 'gewone' renovatie, en met heel wat BENOvatiepremies die je via jouw netbeheerder Fluvius (vroeger Eandis en Infrax) kan aanvragen.

13577-N

BENOveer met Recticel Insulation en vraag uw premie aan.

Foto Recticel Insulation

13577-N

Renovatieplannen in 2020? Isoleer en kies voor Recticel Insulation.

Foto Recticel Insulation

Een overzicht:

  • Voor dak- of zoldervloerisolatie (RD-waarde minstens 4,5 m²K/W) heb je recht op €2/m² als je zelf de isolatie plaatst en op €4/m² als een aannemer de dakisolatie plaatst.
  • Als een aannemer jouw buitenmuren via de buitenzijde isoleert (RD-waarde minstens 3,0 m²K/W) ontvang je een premie van €15/m².
  • Als een aannemer jouw buitenmuren via de binnenzijde isoleert (RD-waarde minstens 2,0 m²K/W) ontvang je ook een premie van €15/m².
  • Voor vloerisolatie, geplaatst door een aannemer en met een RD-waarde van minstens 2,0 m²K/W, ontvang je een premie van €6/m².

Vanaf 3 BENOvatiemaatregelen krijg je, bovenop de individuele premies, nog een extra bonus via het systeem van de totaalrenovatiebonus of BENO-pass.

Raadpleeg www.recticelinsulation.be voor een overzicht van alle BENOvatiepremies.

Ook op de website www.mijnBENOvatie.be vind je een schat aan informatie over BENOveren en de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-13577/recticel-insulation/partnerberichten/recticel-insulation-wenst-je-een-comfortabel-en-kostenbesparend-2020/