livios logo

Comfofix: het eerste pop-in-place isolatiesysteem voor hellende daken

Snel, makkelijk, veilig én met een minimale dikte je hellend dak isoleren? Dat kan met Comfofix®: het eerste ‘pop-in-place' isolatiesysteem voor hellende daken ter wereld.

13579-N

Comfofix pop-in-place isolatie voor hellende daken

Foto Recticel Insulation

13579-N

Comfofix is de snelste en gemakkelijkste isolatie voor hellende daken ter wereld.

Foto Recticel Insulation

Comfofix® is de eerste ‘pop-in-place’ isolatie voor hellende daken. Deze baanbrekende isolatieplaten voor renovatie- en nieuwbouwprojecten met hellende daken zijn het snelste, gebruiksvriendelijkste isolatiemateriaal in de sector. De platen worden op hun plaats geduwd en de klus is geklaard. Dankzij hun uitzonderlijke thermische prestaties is er bovendien slechts één dunne laag isolatiemateriaal nodig. De isolatie past zo tussen de dakspanten, waardoor jouw klant plaats bespaart onder het dak. Het unieke 'pop-in' ontwerp zorgt ervoor dat de platen op hun plaats blijven zitten zonder te boren of nieten en zonder schroeven of ander bevestigingsmaterialen. Het materiaal is schoon en veilig, dus zijn handschoenen en andere beschermende kleding niet nodig.

Milieuvriendelijke keuze

Omdat de oplossing in één laag, op korte tijd en zonder extra bevestigingsmateriaal of gereedschap wordt geplaatst, is dit systeem erg kosteneffectief.

Die energiebesparing is overigens niet de enige manier waarop we de klimaatverandering tegengaan: het 'pop-in' systeem is ook gemaakt van gerecycleerde materialen, waardoor de afvalberg verkleint en dit product een milieuvriendelijke keuze is.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-13579/recticel-insulation/partnerberichten/comfofix-het-eerste-pop-in-place-isolatiesysteem-voor-hellende-daken/