livios logo

Ontdek de unieke 'Xentro technology' van Recticel Insulation!

PU-hardschuimplaten voor vloer-, spouw- en muurisolatie aan de binnenkant hebben gewoonlijk een isolatiewaarde (lambdawaarde) van 0,022 W/mK. Dat is al zeer goed, want die waarde zorgt ervoor dat je met hardschuim maximale isolatieprestaties behaalt met een dunne isolatielaag.

13581-N

Eurowall Xentro hoogperformante spouwisolatie

Foto Recticel Insulation

13581-N

Eurowall Xentro heeft een lambda isolatiewaarde van 0,019 W/mK.

Foto Recticel Insulation

Door op zijn platen voor vloerisolatie (Eurofloor Xentro® ), voor spouwisolatie (Eurowall® Xentro® ) en voor binnenmuurisolatie (Eurothane® G Xentro® ) de unieke ‘Xentro® technology’ toe te passen, gaat marktleider Recticel Insulation nog een stap verder en maakt het zijn isolatie nog performanter. Dankzij hun lambdawaarde van 0,019 W/mK isoleren de platen 13% beter in vergelijking met standaard isolatieplaten. En dat voor eenzelfde dikte en in één en dezelfde "moeite"... Waarom dus nog twijfelen?

De geavanceerde Xentro technology zorgt voor hardschuimisolatieplaten met een zeer hoge performantie. Dankzij hun lambdawaarde van 0,019 W/mK kan je spouwmuren en vloeren 13% beter isoleren (in vergelijking met de standaard lambdawaarde van 0,022 W/mK)!

Heel dun isoleren

De extreem goede isolatiewaarde van hardschuimplaten met Xentro technology maakt het mogelijk om heel dun te isoleren. Daardoor kan je extra woon-, leef- en werkruimte creëren in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Recticel Insulation biedt de oplossingen Eurowall Xentro en Eurofloor Xentro aan, beide met een lambda isolatiewaarde van 0,019 W/mK.

Xentro  is bijzonder energie-efficiënt. Voorbeeld: met een dikte van slechts 8 cm bereik je al een U-waarde van maximaal 0,24 W/m²K bij buitenmuren. Hiermee voldoet jouw bouwproject onmiddellijk aan de BEN-eisen.

Alles weten over Xentro®? Vraag je brochure aan of surf naar onze website voor meer info!

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-13581/recticel-insulation/partnerberichten/ontdek-de-unieke-xentro-technology-van-recticel-insulation/