livios logo

Je dak isoleren? Met deze oplossing is de klus zo geklaard

Wil jij je huis energiezuiniger maken? De eerste stap die je dan best zet, is je dak isoleren. Een hele klus, maar het goede nieuws is dat je die vanaf nu makkelijker dan ooit tot een goed einde brengt. Wil je een hellend dak langs de binnenkant isoleren? Gebruik dan pop-in-place isolatieplaten: die zitten in een vingerknip op hun plaats.

14541-NL

Comfofix 'pop-in-place' isolatieplaten voor hellende daken.

Foto Recticel Insulation

14541-NL

Klem de Comfofix isolatieplaten gemakkelijk tussen de dakspanten.

Foto Recticel Insulation

14541-NL

Plaats daarna een dampscherm.

Foto Recticel Insulation

14541-NL

Werk de ruimte bijvoorbeeld af met gipskartonplaten.

Foto Recticel Insulation

14541-NL

De Comfofix isolatieplaten kan je gemakkelijk op maat zagen.

Foto Recticel Insulation

Levenslang energie besparen

Ga je isoleren en wil je beginnen met je dak? Dan ben je op de goede weg: met de juiste dakisolatie hou je tot 30% meer warmte binnen en kan je de verwarming dus wat vaker uit laten staan. Zo denk je in één klap aan het milieu en je portemonnee. En dat hoeft zelfs niet veel moeite te kosten: de Comfofix isolatieplaten van Recticel Insulation hoef je alleen maar tussen je dakspanten te plaatsen en klaar is kees. Die pop-in-place isolatiemethode is bovendien niet alleen snel en makkelijk, je plukt er ook de rest van je leven de energiezuinige vruchten van.

Perfecte aansluiting

De Comfofix isolatieplaten van Recticel Insulation bestaan uit een combinatie van een PIR- en een flexibele plaat en zijn speciaal ontworpen om je hellend dak zo vlot mogelijk langs de binnenkant te isoleren. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, zodat ze ongetwijfeld ook tussen jouw dakspanten passen. Ga je voor de juiste afmeting? Dan hoef je de platen alleen maar even op hun plaats te duwen. Zodra je de flexibele plaat aanduwt, plooit die zich over de volledige dikte van de PIR-plaat, waardoor je ook op een perfecte aansluiting met de spanten kan rekenen. Kan het nog handiger?

Voor nieuwbouw en renovatie

Ga je bouwen of ben je eerder van plan om te renoveren? Als je de Comfofix isolatieplaten wil gebruiken, is dat niet van belang. De enige voorwaarde is dat je hellend dak over een onderdak in goede staat beschikt dat bovendien waterdicht is. Twijfel je of dat wel het geval is? Ga dan binnen onder je dak staan en controleer of je van daaruit de dakpannen kan zien. Is dat niet het geval? Dan is er een onderdak aanwezig en kan je aan de slag gaan. Het mooie is dat je je hamer, boor en schroevendraaiers in de gereedschapskist kan laten zitten en ook geen handschoenen, stofmasker en beschermende kledij nodig hebt. En dat terwijl je na de werken toch van een uitstekende thermische isolatiewaarde geniet. Bovendien hebben de Comfofix isolatieplaten ook een zekere akoestische waarde. Mooi meegenomen!

Je dak isoleren? Vraag hier je offerte aan en vind een installateur bij jou in de buurt.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-14541/recticel-insulation/partnerberichten/je-dak-isoleren-met-deze-oplossing-is-de-klus-zo-geklaard/RecticelInsul