livios logo

Het beste voornemen voor 2021? Isoleren en de premies aanvragen!

Heb je renovatieplannen voor volgend jaar? Dan moet je heel wat keuzes maken. Maar over 1 ding hoef je niet te twijfelen. Hoe je je verbouwproject ook aanpakt, ga niet voor halfslachtige oplossingen, maar renoveer met het oog op de toekomst. En denk bij elke verbouwingsmaatregel steeds aan isolatie. Dat levert je heel wat voordelen op. Meer comfort, een hogere waarde voor je woning en minder energiekosten bijvoorbeeld. Maar ook heel wat isolatiepremies. Zet stappen in de goede richting en ga met Recticel Insulation aan de slag.

14679-NL

Haal meer uit je renovatie met isolatie van Recticel Insulation

Foto Recticel Insulation

14679-NL

L-Ments dakelementen

Foto Recticel Insulation

14679-NL

Powerroof Max isolatie voor hellende daken

Foto Recticel Insulation

Haal meer uit je renovatie met isolatie

Heb je een verbouwing gepland, dan heb je misschien al in gedachten welke aanpassingen je zoal wil uitvoeren. Ga je voor de ‘quick fix’? Of wil je het ineens goed doen, met de blik vooruit op een energiezuinige toekomst? 

Kies je voor het laatste? Prima! Want welke renovatiemaatregel je ook uitvoert, extra  aandacht voor isolatie is steeds de beste keuze. Want zo krijg je

  • een lagere energiefactuur,
  • meer wooncomfort,
  • minder CO2-uitstoot,
  • en een meerwaarde van je huis als je het wil verhuren of verkopen.

En hoe sneller je met isoleren start, hoe sneller je van deze voordelen kunt genieten. 

Je beste voornemen voor volgend jaar is dan ook om jezelf de ‘isolatiereflex’ toe te wensen. En daar helpt Recticel Insulation je graag bij. 

Isolatiereflex? Laat je belonen! 

De isolatiereflex hebben komt erop neer dat je bij elke transformatie van je woning meteen ook aan isolatie denkt. 

Dankzij die isolatiereflex geniet je niet alleen van alle voordelen van een energetische renovatie. Je wordt ook nog eens beloond met premies die je niet krijgt als je louter esthetisch of functioneel zou renoveren. 

Vraag de isolatiepremies 2021 aan

Wie energiezuinig renoveert, heeft recht op heel wat premies. Daar geen gebruik van maken, is zonder meer zonde. Helaas is dat nog vaak het geval. 

Recticel Insulation maakte daarom voor jou een handig overzicht van alle premies waarop je in 2021 recht hebt als je je dak, muur of vloer isoleert. Zowel wanneer je enkel een van deze maatregelen treft, als wanneer ze deel uitmaken van een uitgebreidere energetische renovatie. 

Ontdek alle isolatiepremies 2021 op isolatiepremies 2021 Belgie | Recticel Insulation


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-14679/recticel-insulation/partnerberichten/het-beste-voornemen-voor-2021-isoleren-en-de-premies-aanvragen/