livios logo

Je dak isoleren? Dankzij dit alles-in-één pakket was het nog nooit zo makkelijk

Is jouw dak nog niet naar behoren geïsoleerd? Dan laat je alleen al daardoor tot wel 35% van de warmte in huis verloren gaan. Het zal je dus niet verbazen dat dakisolatie de meest rendabele renovatie-ingreep is die je kan doen, zowel voor de milieuvriendelijkheid van je woning als voor je portemonnee. Bovendien is het dankzij het nieuwe alles-in-één pakket Euroroof van Recticel Insulation nu makkelijker dan ooit om je dak te isoleren. Waarom zou je nog wachten?

Waarom isoleren?

Een goede thermische dakisolatie biedt je talloze voordelen. Behalve de winst die je boekt op financieel en ecologisch vlak, kan je zo ook op heel wat meer comfort rekenen. De temperatuur in de kamers onder een geïsoleerd dak voelt niet alleen veel aangenamer aan, maar is ook makkelijker op peil te houden. Bovendien hou je ’s zomers ook op de bovenverdieping de grootste hitte buiten, waardoor je geen airco nodig hebt om vlot te kunnen slapen of studeren. En bovenop al die voordelen maken de Euroroof-isolatieplaten van Recticel Insulation je het leven zelfs nog wat comfortabeler!

Alles-in-één en perfect op elkaar afgestemd

Wat de Euroroof zo handig maakt om je hellend dak mee te isoleren? De thermische sarkingplaat is speciaal ontwikkeld als pakket met de Rectivent onderdakfolie en de Rectifix schroeven. Zo ben je zeker dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. De platen isoleren je dak, de onderdakfolie beschermt het tegen vocht, koude en vuil en met de schroeven maak je alles vast. Een alles-in-één pakket dus, waarmee je elk hellend dak helemaal winddicht kan maken.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen door te isoleren? Bereken het hier.

Handige afmetingen, weinig afval, snel klaar

Bovendien zijn de platen beschikbaar in twee handige afmetingen, namelijk van 1.200 x 1.200 en 2.400 x 1.200 mm. Daardoor hou je het snijafval op de werf beperkt. Qua dikte kan je kiezen voor platen van 100, 120 en 140 mm. Rondom zijn ze afgewerkt met een tand-en-groefsysteem, wat de plaatsing vergemakkelijkt.

Van plan om te isoleren? Vraag een offerte aan bij een installateur in je buurt.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10068-15423/recticel-insulation/partnerberichten/je-dak-isoleren-dankzij-dit-alles-in-een-pakket-was-het-nog-nooit-zo-makkelijk/