livios logo

Voordelen van raamdecoratie op maat

Heb je er ooit al over nagedacht waarom je zou investeren in op maat gemaakte raamdecoratie, wanneer er zoveel ready to go opties zijn om uit te kiezen. Aan het aanbod ligt het al niet. Waarom zou je meer betalen voor raamdecoratie op maat? Een simpel antwoord: omdat het dat absoluut waard is. 

15828-NL

Elektrische gordijnen en rolgordijnen op maat

Foto Poweredblinds

15828-NL

Houten jaloezieën op maat

Foto Poweredblinds

Raamdecoratie op maat is geschikt voor alle ramen

In tegenstelling tot de standaard raamdecoratie, is raambekleding op maat geschikt voor alle ramen. Voor ramen die op een ongemakkelijke, slecht bereikbare plaats zitten maar ook voor ramen die een vreemde vorm hebben. Zo kan je op maat gemaakte raamdecoratie laten maken voor je ronde raam, een driehoek of een andere willekeurige of architecturaal uit de band springende vorm. Ook wanneer je ramen heel de achterkant van je huis inpalmen kan je met èèn stuk raamdecoratie gesteld zijn. Het spreekt voor zich dat dit enkel mogelijk is dankzij raamdecoratie op maat. 

Standaard raamdecoratie - de naam zegt het zelf al - komt enkel voor in standaard maten. Dit zorgt voor veel ongemakken wanneer je raam niet standaard is. De standaard maat kan geschikt zijn voor sommige ramen, maar tegenwoordig worden ramen steeds unieker, waardoor standaard raamdecoratie in veel gevallen onbruikbaar is. Neem geen risico en wees zeker dat je raam volledig bedekt is zonder lelijke, open spleetjes of onesthetische overgangen. Ga voor raamdecoratie op maat. 

Verduisterende raamdecoratie op maat of de kant en klare versie?

Om een volledig verduisterend rolgordijn, gordijn of jaloezie te hebben kan je best opteren voor de op maat gemaakte versie. Standaard maten zijn erg beperkt. Het laatste wat je wil is een rolgordijn dat te kort is of niet mooi aansluit op je muren. Je kan dus best meteen kiezen voor op maat gemaakte raamdecoratie om onnodige kosten en werk te besparen. Er zijn instructies beschikbaar om je raam correct en exact af te meten, zo ben je zeker je de juiste maten hebt en dat je geen problemen zal ondervinden bij het plaatsen. Om de kleur te kiezen, kan je bovendien ook gratis stalen bestellen, zodat je zeker de juiste keuze maakt. Natuurlijk staan er steeds experts klaar om jou bij te staan in dit proces. 

Gegarandeerd kwaliteit bij raamdecoratie op maat

Producenten van raamdecoratie op maat sparen kosten noch moeite bij het ontwerpen van de perfecte gordijnen. Ze willen immers 200% zeker zijn van de kwaliteit en de klanttevredenheid. Wees er maar van overtuigd dat met dit vertrouwen niet lichtzinnig omgesprongen wordt. De kwaliteit moet top zijn en de raamdecoratie moet een leven lang verder kunnen. Wat met standaard raamdecoratie vaak niet zo is. 

Raamdecoratie op maat is uniek

De kans dat je bij je vriendin, buurvrouw of collega dezelfde raamdecoratie ziet hangen is onbestaande. Je kiest namelijk je eigen stijl, sfeer en look voor jouw unieke raam. Je kan kiezen voor elektrische rolgordijnen, jaloezieën, gordijnrails en zo verder. Je laat jouw unieke droommodel gewoon op maat maken. 

Wanneer je klaar bent om te gaan voor raamdecoratie op maat, staan er professionals voor je klaar. 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10175-15828/poweredblinds/partnerberichten/voordelen-van-raamdecoratie-op-maat/