livios logo

De perfecte loungeset in je tuin? Met deze 5 tips maak je de juiste keuze

Maak jij het jezelf graag makkelijk? Dan is een loungeset de ideale meubelcombinatie om lekker te relaxen in je tuin. Zo genieten jij en je gasten optimaal van comfortabele ligzetels, zachte kussens en handige voetenbankjes. Het juiste exemplaar kiezen? Dat doe je met deze 5 tips!

13796-NL

Een loungeset is de ideale meubelcombinatie om samen met je gasten lekker te relaxen in je tuin.

Foto Gamma België

13796-NL

Ga op je eerste gevoel af. Denk er wel aan dat niet alleen het uiterlijk belangrijk is!

Foto Gamma België

13796-NL

Timmer je zelf een tuinmeubel in elkaar? Werk je palletmeubel dan af met onze knusse Mick-kussens.

Foto Gamma België

13796-NL

Je loungeset moet ook bij de rest van je tuinmeubels en buitenomgeving aansluiten.

Foto Gamma België

1. Volg je gevoel
Trekt het design of de look & feel van een van onze loungesets je aandacht? Val je voor een unieke kleur? Kijk dan niet te veel verder en ga op je eerste gevoel af. Denk er wel aan dat niet alleen het uiterlijk belangrijk is

2. Probeer hem uit
Je favoriete loungeset kan je makkelijk bestellen in de Gamma-webshop. Toch raden we je aan hem eerst te komen testen in een van onze winkels. Zo weet je helemaal zeker dat je er overal goed op zit. Hou vooral rekening met de rugleuning: die mag niet te laag zijn of te recht aanvoelen.

Extra tip: In onze webshop zie je meteen bij iedere loungeset waar er een showmodel staat in een Gamma-winkel bij jou in de buurt.

3. Kies de juiste kussens
Ook de kussens maken een groot verschil. Ben je een handige harry en timmer je zelf een tuinmeubel in elkaar met wat palletten? Werk je palletmeubel dan af met onze knusse Mick-kussens. Zo beschik je meteen over katoenen zit- én rugkussens die tegen een stootje kunnen.

4. Laat genoeg ruimte vrij
Heb je een model gevonden dat je bevalt en waar je goed op zit? Hou dan ook rekening met de plaats die je loungeset inneemt. Het is namelijk belangrijk dat je genoeg ruimte rondom je tuinmeubels overhoudt: zo creëer je rust en evenwicht. Heb je alleen een balkon of een kleiner terras? Dan zijn tafeltjes, tuinbanken en compacte balkonsets een betere optie.

5. Denk aan het totaalplaatje
Belangrijk is dat je bij je keuze het totaalplaatje niet uit het oog verliest. Je loungeset moet ook bij de rest van je tuinmeubels en buitenomgeving aansluiten. Hou je van een Scandinavisch design? Dan valt een Chelva loungeset waarschijnlijk bij jou in de smaak. Bovendien past zo’n exemplaar zowel in een landelijke als moderne tuin.

De juiste loungeset gevonden? Je kan je tuinmeubels makkelijk online bestellen en thuis laten leveren voor 15 euro per bestelling. Zo bespaar je jezelf heel ook wat moeite: zo’n loungeset is zwaar en neemt heel wat plaats in je auto in. Bovendien kan je in een keer ook een mooie bijpassende parasol en onderhoudsproducten laten leveren. Wil je je tuin naar een nog hoger niveau tillen? In ons tuindossier vind je alles wat je moet weten.

Wil jij ook de loungeset die helemaal bij jouw tuin past? Bij Gamma profiteer je nog tot 4 maart van 20% korting op al je tuinmeubelen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10177-13796/gamma-belgie/partnerberichten/de-perfecte-loungeset-in-je-tuin-met-deze-5-tips-maak-je-de-juiste-keuze/