livios logo

Dakisolatie: zo ga je zelf aan de slag en vang je nog een premie

Je dak is een van de grootste energieverspillers in huis: 30% van de warmte gaat verloren via je dak. Daarom begin je best hier als je extra gaat isoleren. Met een goede dakisolatie geniet je niet alleen van meer comfort, maar bespaar je ook op je energiefactuur. Bovendien krijg je in Vlaanderen nog tot eind 2020 een premie als je je dak zelf isoleert. Maar hoe doe je dat? Gamma helpt je op weg.

14558-NL

Je kan je dak op verschillende manieren na-isoleren en met verschillende materialen.

Foto Gamma België

14558-NL

Ben je zelf geen handige harry? Dan kan je ook beroep doen op de klusservice van Gamma.

Foto Gamma België

Dak isoleren langs de binnen- of buitenzijde

Je kan je dak op verschillende manieren na-isoleren en met verschillende materialen. Een hellend dak isoleren met PIR-platen is makkelijk en rendeert meteen. Bekijk hier het stappenplan. Maar ook glas- of rotswol zijn geschikte materialen. Een plat dak kan je langs binnen of langs buiten aanpakken. Het makkelijkste is via de buitenkant met isolatieplaten. Dit is wel echt specialistenwerk. Maar ook aan de binnenkant kan je extra isolatie plaatsen. Bereid je voor met deze tips.

Keuzehulp

Bij Gamma vind je een uitgebreid gamma aan isolatiematerialen. Van minerale wollen tot PIR en polystyreen. Weet je niet welk materiaal je moet gebruiken? Met de keuzehulp van Gamma weet je het in drie stappen. Duid aan wat je wil isoleren, hoe je het gaat isoleren en je krijgt meteen een overzicht van de mogelijke materialen.

Bij je thuis bezorgd

Heb je een isolatiemateriaal gekozen? Dan word je meteen doorverwezen naar de geschikte isolatie in de webshop zodat je ze snel en eenvoudig kunt bestellen. Wist je dat als je je isolatie online koopt, je materiaal voor slechts 15 euro bij je thuis wordt bezorgd?

Checklist: aan alles gedacht?

Ga je zelf je dak isoleren? Met deze checklist bereid je je goed voor. Je vindt hier de voor- en nadelen van elk isolatiemateriaal voor een hellend of plat dak en alle materialen die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Klusservice

Ben je zelf geen handige harry? Dan kan je ook beroep doen op de klusservice van Gamma. Zij zorgen voor vakmannen die jouw grote isolatieklus zullen uitvoeren. Meer weten over deze service? Vraag hier een gratis adviesgesprek aan. Meer informatie

Je huis duurzaam renoveren begint bij je dak. Zoek je meer info? Download hier de folder of surf naar www.gamma.be  


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10177-14558/gamma-belgie/partnerberichten/dakisolatie-zo-ga-je-zelf-aan-de-slag-en-vang-je-nog-een-premie/