livios logo

Hoofdkantoor en regiokantoor Oost van bostoen zijn verhuisd

Welkom in onze nieuwe thuis aan The Loop! Na meer dan 30 jaar in Drongen, kan je het bostoen hoofdkantoor en regiokantoor Oost voortaan in Sint-Denijs-Westrem vinden. Ons nieuw kantoorgebouw "Druppel I" bevindt zich aan The Loop, naast Flanders Expo Gent.

12190-N

Het bostoen-team viert de intrek in het nieuwe kantoorgebouw.

Foto Bostoen

12190-N

Bezoekers worden welkom geheten in een warm interieur.

Foto Bostoen

12190-N

Bostoen is gevestigd op de 3de verdieping in De Druppel aan The Loop in Gent.

Foto Bostoen

Het nieuwe adres is:
Amelia Earhartlaan 19 bus 301
9051 Sint-Denijs-Westrem

Hier kan je terecht voor al jouw vragen over een nieuwe woning of nieuw appartement in de regio Oost. Onze bouwadviseurs ontvangen je graag hier in ons nieuwe kantoor, of in één van onze kijkwoningen of kijkappartementen in de regio, om samen op zoek te gaan naar jouw nieuwe thuis. Bekijk hier het liggingsplan van onze nieuwe locatie.

Deze nieuwe locatie heeft geen invloed op onze regiokantoren in Loppem en Zellik. Daar blijf je zoals voorheen terecht kunnen voor al jouw vragen over wonen in respectievelijk West-Vlaanderen en Antwerpen-Vlaams-Brabant-Brussel.

Ook de magazijnen en de operationele diensten van ons bouwbedrijf blijven behouden in Drongen. Leveringen en andere afspraken kunnen dus op het gekende adres in de Koninginnelaan blijven doorgaan.

We kijken er alvast naar uit je te verwelkomen in ons nieuwe kantoor!

Het bostoen-team

> Bekijk het volledige artikel.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10180-12190/bostoen/partnerberichten/hoofdkantoor-en-regiokantoor-oost-van-bostoen-zijn-verhuisd/