livios logo

Zehnder Zenia - het ultieme warmtecomfort in de badkamer

Met Zehnder Zenia presenteert de radiatorspecialist Zehnder een volledig nieuw, revolutionair multifunctionele handdoekdroger dat door zijn puristische design perfect in de moderne badkamerarchitectuur past. Zehnder Zenia is een handdoekverwarmer, handdoekdroger, infraroodverwarming en verwarmingsventilator in één.

12204-N

Nieuw: Zehnder Zenia

Foto Zehnder Group Belgium

12204-N

4 verschillende functies: frontvlakverwarming, warmeluchtblazer, handdoeken voorverwarmen en drogen

Foto Zehnder Group Belgium

12204-N

Warmtecomfort in de badkamer

Foto Zehnder Group Belgium

12204-N

Bediening via app

Foto Zehnder Group Belgium

Zijn elegante glazen infrarood-verwarmingsoppervlak zorgt voor een aangename stralingswarmte. Achter dit vlak kunnen grote badhanddoeken opgeborgen, voorverwarmd en gedroogd worden. De grote keuze aan verschillende in- en opbouwinstallaties biedt voor vrijwel elke situatie een passende oplossing en een hoge mate van ontwerpvrijheid.

De multifunctionele handdoekdroger Zehnder Zenia maakt het door zijn geïntegreerde warmeluchtblazer mogelijk om de ruimte onafhankelijk van de centrale verwarming te verwarmen. De stralingswarmte van zijn infrarood-verwarmingsoppervlak zorgt daarbij voor een aangenaam binnenklimaat, terwijl de geïntegreerde warmeluchtblazer voor snelle warmte “on demand” zorgt. 

Dankzij de snelle reactietijd en de geïntegreerde voorverwarmings- en droogfunctie voor badkamertextiel, biedt Zehnder Zenia zowel bij nieuwbouw als renovatie een ideale oplossing in combinatie met vloerverwarming.

Tevens kan via een smartphone-app ook individuele dag- en weekprogramma's ingesteld worden en kan de verwarmingsfunctie op afstand worden gestart.

Een ruime keuze aan verschillende inbouw- en opbouwinstallaties maakt voor elke situatie een passende oplossing met de revolutionaire multifunctionele handdoekdroger Zehnder Zenia mogelijk: van de installatie in alle gangbare voorwand- en droogbouwconstructies, massieve wanden, als individuele opbouwinstallaties of met design-afdekking tot integratie in badkamermeubilair.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10181-12204/zehnder-group-belgium/partnerberichten/zehnder-zenia-het-ultieme-warmtecomfort-in-de-badkamer/