livios logo

Massimo stapte over op gas. Dat leverde hem een fikse besparing op!

Gas is een slimme keuze voor een groene toekomst. Dat ondervond ook Massimo. Hij maakte de overstap van stookolie naar gas en liet een hybridetoestel installeren. Zo verwarmt hij altijd met de goedkoopste energie.

Meer dan drie miljoen Belgen genieten al van de voordelen van gas. Waarom zou jij overstappen op gas? Wij geven je zes goede redenen:

13096-NL

Massimo koos voor een hybridetoestel: een warmtepomp met een condensatieketel op gas in één toestel.

Foto gas.be

13096-NL

Een hybridesysteem denkt in jouw plaats en kiest de energie die op dat moment het voordeligste is.

Foto gas.be

  1. Gas is onmisbaar in de groene energiemix.
  2. Je kiest voor een zuinige en energie-efficiënte energiebron.
  3. Het is betaalbaar.
  4. Gas is betrouwbaar en blijft beschikbaar.
  5. Het is zowel voor een nieuwbouwwoning als renovatieproject geschikt.
  6. Met gas geniet je van extra comfort.

Snelle overstap

Een van die drie miljoen Belgen is Massimo Marotta. Hij stapte over van stookolie naar gas. Zijn oude stookolieketel had een te hoog verbruik en maar een rendement van 94%, wat tegenwoordig erg laag is. Daarom koos hij voor een nieuwe verwarmingsketel op gas. De overstap verliep erg vlot.

Hybridewarmtepomp met condensatieketel op gas

Massimo koos voor een hybridetoestel: een warmtepomp met een condensatieketel op gas in één toestel. Het grote voordeel? Dit hybridesysteem denkt in jouw plaats en kiest zelf de energie die op dat moment het voordeligst is en kan snel switchen indien de andere energie goedkoper wordt. Zo ligt je energieverbruik tot 25% lager in vergelijking met een bestaande stookolieketel.

Goedkoopste energie

De combinatie van een condensatieketel en een warmtepomp zorgt voor een optimaal rendement. Het toestel stoot ook 40% minder CO2 uit in vergelijking met een bestaande stookolieketel. Deze combinatie is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Want het systeem kiest altijd de goedkoopste energie!

Vervangpremie tot 2.500 euro

Verwarm je al op gas, maar doe je dat nog met een oud toestel van vóór 1985? Gas.be biedt je een vervangpremie tot 2.500 euro aan als je je oude toestel vervangt door een nieuw. Ontdek hier de voorwaarden van de vervangpremie.

Meer weten over de voordelen van gas? Surf naar www.gas.be


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10188-13096/gasbe/partnerberichten/massimo-stapte-over-op-gas-dat-leverde-hem-een-fikse-besparing-op/