livios logo

Het perfecte duo: isolatie in combinatie met een condensatieketel

Verwarmen met gas biedt oneindig veel mogelijkheden. Het winnende duo om geld te besparen op je verwarming? Isolatie in combinatie met een nieuwe gascondensatieketel. Bovendien ontvang je van Gas.be een vervangpremie tot 500 euro.

13528-NL

Een nieuwe condensatieketel op gas verwarmt zowel je woning als sanitair warm water.

Foto gas.be

13528-NL

Met extra isolatie verbeter je het energielabel van je woning en liggen je verwarmingskosten lager.

Foto gas.be

13528-NL

Gas.be biedt nu een vervangpremie tot 500 euro voor wie zijn oude ketel vervangt.

Foto gas.be

Eerst isoleren

Is je woning nog niet goed geïsoleerd? Met extra isolatie in je muren, vloeren en/of zolder beperk je het warmteverlies en geniet je van meer comfort in huis. Je verbetert ook het energielabel van je woning. De lagere verwarmingskosten zijn mooi meegenomen!

Vervang je oude ketel

Verwarm je nog met een oude gasketel van vóór 2000? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe. Gas.be biedt nu een vervangpremie tot 500 euro voor wie zijn oude ketel vervangt. Zo verdien je je aankoop nog sneller terug. Vraag hier je premie aan.

Nieuwe gascondensatieketel

Een nieuwe condensatieketel op gas verwarmt zowel je woning als sanitair warm water. Is je woning goed geïsoleerd? Dan daalt je energieverbruik dankzij een nieuwe condensatieketel op gas met 40%. Je stoot ook zo’n 50% minder CO2 uit. Goed voor het milieu én voor je portemonnee, want je bespaart zo’n 440 euro per jaar op je energiefactuur.

Tip: Ontdek hier het kostenplaatje.

Wat bij appartementen?

Woon je in een appartement dat ze gaan renoveren en waarbij er meerdere condensatieketels worden aangesloten op een gemeenschappelijke schoorsteen? Dan biedt Gas.be je een premie aan voor schoorsteenrenovatie. Zo geniet je niet alleen van een zuiniger verbruik, maar stoot je ook minder CO2 uit. De premie is vanaf 22 november 2019 beschikbaar en geldt voor renovaties die na deze datum worden uitgevoerd. Lees hier alles over deze premie.

Meer weten? Check de mogelijkheden voor jouw woning. Of surf naar www.gas.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10188-13528/gasbe/partnerberichten/het-perfecte-duo-isolatie-in-combinatie-met-een-condensatieketel/