livios logo

Je oude gasketel vervangen? Nu nog voordeliger met de viervangpremie van Gas.be

Verwarm je nog met een oude gasketel en wil je je energieverbruik optimaliseren? Dan is het tijd om je oude ketel te vervangen door een nieuwe condensatieketel (in combinatie met hernieuwbare energie). Dankzij de viervangpremie van Gas.be verdien je minstens 500 euro terug als je oude ketel dateert van vóór 2000.

13728-NL

Heeft je ketel meer dan 20 jaar op de teller? Dan vervang je best je verwarmingsinstallatie.

Foto gas.be

13728-NL

Gas.be geeft je een duwtje in de rug door de viervangpremie waarmee je nog meer bespaart.

Foto gas.be

13728-NL

Ook Maaike en Diego kozen voor een verwarming op gas: "Het was voor ons een logische keuze".

Foto gas.be

Vervang je oude ketel

Je oude verwarmingsketel laten vervangen is een slimme keuze. Je wint zo niet alleen aan comfort, maar bespaart tegelijkertijd ook op je energiefactuur en reduceert de CO2-uitstoot van je woning. Een ketel met meer dan 20 jaar op de teller heeft immers een pover rendement van hooguit 80 à 85%. Daarom maak je een verstandige keuze door de verwarmingsinstallatie te laten vervangen. Sectororganisatie Gas.be geeft je een duwtje in de rug door de viervangpremie waarmee je nog meer bespaart.

Bespaar geld en CO2

Met de viervangpremie van Gas.be vang je vier voordelen. Je bespaart minstens 500 euro bij je aankoop. Je nieuwe ketel stoot 30% tot 48% minder CO2 uit per jaar. Daarnaast hebben moderne condensatieketels een rendement dat hoger dan 100% ligt. Hierdoor bespaar je gemiddeld zo’n 440 tot 700 euro per jaar. En de premie is perfect combineerbaar met lokale premies of premies van je distributienetbeheerder.

Tip: Vraag hier je premie aan.

Doe zoals Maaike en Diego

Maaike en Diego kochten een woning die ze hebben gerenoveerd. Bij de renovatie koos het koppel opnieuw voor een verwarming op gas. “Een condensatieketel op gas was voor ons een logische keuze. Dat paste helemaal in ons budget”, vertelt Maaike. “Het voordeel was dat hier al gas in de straat lag. Zo hebben we niet moeten investeren in een aansluiting. Maar zelfs als er geen aansluiting was, hadden we het nog altijd gedaan”, bekent Diego. Met de viervangpremie van Gas.be verdiende het koppel hun aankoop nog sneller terug. Heb je net als Maaike en Diego recht op een premie? Ontdek het hier.

Hernieuwbare energie

Wil je nog energiezuiniger verwarmen? Combineer je nieuwe condensatieketel op gas dan met hernieuwbare energie. Zo behaal je een hoger rendement en geniet je altijd van een warme woning en sanitair warm water. Ontdek hier de mogelijkheden.

Zoek een installateur in je buurt

Ga je jouw oude ketel laten vervangen? Doe dan beroep op een Cerga-installateur in je buurt en vergeet niet om de vervangpremie aan te vragen.

13 dingen die je moet weten over centrale verwarming


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10188-13728/gasbe/partnerberichten/je-oude-gasketel-vervangen-nu-nog-voordeliger-met-de-viervangpremie-van-gasbe/