livios logo

Kom naar ons opendeurweekend in april en laat je inspireren door onze kijkwoningen !

Bij Blavier weten we dat je een heel precies beeld hebt van jouw droomwoning. Daarom begeleidt Blavier je graag bij het ontwerp van jouw woning, opdat deze uniek is en op maat wordt gebouwd.

10052-N

Onze kijkwoning te Kampenhout.

Foto Blavier

10052-N

Onze kijkwoning te Boechout.

Foto Blavier

Onze bouwadviseurs begeleiden je in de realisatie van jouw bouwproject en houden hierbij rekening met jouw wensen. Samen brengen we jouw bouwproject op maat tot leven!

Je wenst binnenkort jouw droomwoning te bouwen, maar het technische aspect hiervan schrikt je af? Geen probleem, bij Blavier hebben wij een gespecialiseerd team bouwexperts dat je ondersteunt en begeleidt bij de aankoop van de bouwgrond, vragen omtrent het aangaan van een hypothecaire lening, vergunningen en andere verplichtingen. Onze experts stellen alles in het werk om de bouw van uw droomwoning zo vlot mogelijk, en in alle transparantie, te laten verlopen.

Maak kennis met Blavier, kom naar het opendeurweekend van onze kijkwoningen in de maand april. Droom weg in deze prachtige woningen en laat je inspireren door de diverse soorten architectuur.

Info opendeurdagen: ontdek hier de data van onze opendeurdagen van de kijkwoningen in Vlaanderen en geniet van onze uitzonderlijke Batibouw kortingen!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10204-10052/blavier/partnerberichten/kom-naar-ons-opendeurweekend-in-april-en-laat-je-inspireren-door-onze-kijkwoningen/