livios logo

Blavier, de ideale bouwpartner voor uw woning op maat !

U heeft een droomwoning voor ogen, maar u weet niet hoe hieraan te beginnen ? Dan bent u bij Blavier aan het juiste adres! Blavier is een bouwbedrijf dat meer dan 20 jaar bestaat en reeds meer dan 5000 woningen gerealiseerd heeft.

10502-N

Kijkwoning Kampenhout

Foto Blavier

10502-N

Inspiratiewoning

Foto Blavier

10502-N

Interieur kijkwoning Diepenbeek

Foto Blavier

Maatwerk

Blavier is de ideale partner voor de bouw van uw sleutel op de deur woning. Bij sleutel op de deur woning denkt u wellicht aan standaard gebouwen die door ons geplaatst worden, maar niets is minder waar! Bij Blavier kan u in de catalogus kiezen uit honderden verschillende types woningen om inspiratie op te doen en weg te dromen. Maar u bent niet verplicht te kiezen uit onze catalogus voor de bouw van uw toekomstige woning. Bij Blavier kiest u voor maatwerk!

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Daarnaast staat de persoonlijke begeleiding en ondersteuning van onze klanten op de eerste plaats. Geniet van onze professionele adviezen waarbij jouw ideeën worden gerespecteerd zodoende een kwalitatief hoogstaande woning af te leveren. Een sterk punt van onze onderneming is het constant op zoek gaan naar de beste prijs-kwaliteitverhouding zodoende u als klant te laten genieten van de best mogelijke prijs binnen uw vooropgesteld budget.

Ontdek het zelf

Genoeg mooie praatjes! Wil je de kwaliteit van een Blavier woning met eigen ogen zien? Elk weekend kan je terecht in onze kijkwoningen of kom naar onze opendeurdagen in onze recente realisaties in je buurt.

Vind meer informatie op onze website !

Laat je inspireren! Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10204-10502/blavier/partnerberichten/blavier-de-ideale-bouwpartner-voor-uw-woning-op-maat/