livios logo

Solden: - 20% op je inbouwkast of dressing op maat

Kamer, dakkamer, living, gang, bureau, inkomhal… De opbergsystemen van èggo passen zich aan aan je behoeften en verlangens. Onze inbouwkasten en dressings op maat integreren zich ook perfect onder je schuin dak of trap voor een optimale opbergruimte en een mooier geheel.

11724-N

-20% op je dressing op maat Inkomhal - inbouwkast in L-vorm

Foto èggo

11724-N

Inbouwkast met cottage klapdeuren

Foto èggo

11724-N

Bureau in L-vorm met bibliotheek

Foto èggo

11724-N

-15% op de VITA-lampen

Foto èggo

11724-N

Financier je keuken aan een aantrekkelijk tarief van 0% JKP

Foto èggo

Geniet van solden op al onze modellen!

Kantoorruimte, dressing met strakke lijnen of opbergruimte in cottagestijl? Krijg 20% korting op HET model van je keuze.

Voorwaarden geldig van 30 juni tot 31 juli. Zie voorwaarden in de winkel.

Raadpleeg de folder online >

Ontdek al onze modellen >

In de voorbije 10 jaar heeft èggo duizenden keukens ontworpen en geplaatst. Waar komt dat succes vandaan? We zijn de enigen die je niet alleen keukens van goede kwaliteit bieden, maar ook de meest transparante offertes en een unieke klantendienst in België. Wacht niet langer en vraag een duidelijke, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Een afspraak maken >

  • -15% op verlichting

Geef je keuken de finishing touch dankzij ons gamma hanglampen met een heel moderne en verfijnde uitstraling. Onze verlichting van het merk VITA staat bekend om haar design, kwaliteitsvolle materialen en erg betaalbare prijzen!

Het assortimentVITA-lampen >

Financier je keuken aan een aantrekkelijk tarief van 0% JKP*

Geen zin om aan je spaarcenten te komen? Nog tot 31 julli 2018 kan je je project aan een JKP* van 0% financieren. Als dat niet aantrekkelijk is! Het ideale moment om het project van je dromen te ontwerpen zonder in te boeten aan kwaliteit. Contacteer je dichtstbijzijnde èggo-winkel voor meer info.

Let op, geld lenen kost ook geld.

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-11724/eggo/partnerberichten/solden-20-op-je-inbouwkast-of-dressing-op-maat/