livios logo

Decembercondities bij aankoop van je keuken!

Ontwerp je nieuwe keuken met een van onze adviseurs en geniet van je keuken 2019 aan de prijs van 2018. Voorwaarden geldig op een model naar keuze.

12283-N

Ontdek alle keukenmodellen

Foto èggo

12283-N

Decembercondities bij aankoop van je keuken!

Foto èggo

12283-N

Maak een afspraak

Foto èggo

Pure lijnen, Scandinavische stijl, landelijke of moderne look, met of zonder handgrepen… Bij èggo vind je je toekomstige keuken, het hart van je huis. Vertrouw je project toe aan èggo en laat ons je begeleiden: ontwerp, opmetingen, levering, installatie… èggo zorgt voor alles en vooral voor jou!

Voorwaarden geldig van 1 t.e.m. 31 december.  Zie voorwaarden in de winkel.

Meer weten ! >

Ontdek alle keukenmodellen >

Wil je een afspraak?

Onze èggo-medewerkers begeleiden je in je project van A tot Z, van de eerste afspraak tot de plaatsing van je inbouwkast. Aarzel niet en maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Een afspraak maken >

Financier je keuken aan een aantrekkelijk tarief van 2,90% JKP*

Geen zin om aan je spaarcenten te komen? Tot 31 december 2018 kan je je project aan een JKP* van 2,90% financieren. Als dat niet aantrekkelijk is! Het ideale moment om het project van je dromen te ontwerpen zonder in te boeten aan kwaliteit. Contacteer je dichtstbijzijnde èggo-winkel voor meer info.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Raadpleeg onze catalogus online!

Collectie, getuigenissen, trends, interieurtips... Laat je inspireren door onze catalogus! Doorblader hem online of haal hem in je dichtstbijzijnde èggo-winkel.

Ik ontdek de catalogus online >


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-12283/eggo/partnerberichten/decembercondities-bij-aankoop-van-je-keuken/