livios logo

Decembercondities bij aankoop van je dressing op maat!

Kantoorruimte, complete dressing met pure lijnen of opbergruimte in cottagestijl. Realiseer je project met een van onze adviseurs en geniet van Jouw dressing 2019 aan de prijs 2018 op het opbergmodel van je keuze. Deze aanbieding is geldig op al onze modellen! De èggo-inbouwkasten en dressings op maat passen zich aan aan je behoeften, budget en vooral aan je verlangens.

12284-N

Decembercondities bij aankoop van je dressing op maat!

Foto èggo

12284-N

 Ontdek alle dressingmodellen

Foto èggo

12284-N

Maak een afspraak

Foto èggo

12284-N

Financier je keuken aan een aantrekkelijk tarief van 2,90% JKP

Foto èggo

Vertrouw je project toe aan èggo en laat ons je begeleiden: ontwerp, opmetingen, levering, installatie… èggo zorgt voor alles en vooral voor jou!

Voorwaarden geldig van 1 t.e.m. 31 december. Zie voorwaarden in de winkel.

Meer weten! >

Inbouwkasten die zich aanpassen aan je schuin plafond!

Onze inbouwkasten en dressings op maat integreren zich ook perfect onder je schuin dak of trap voor een optimale opbergruimte en een mooier geheel.

Ontdek alle dressingmodellen >

Wens je een afspraak?

Onze èggo-medewerkers begeleiden je in je project van A tot Z, van de eerste afspraak tot de plaatsing van je inbouwkast. Aarzel niet en maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Een afspraak maken >

Financier je keuken aan een aantrekkelijk tarief van 2,90% JKP*

Geen zin om aan je spaarcenten te komen? Nog tot 31 oktober 2018 kan je je project aan een JKP* van 2,90% financieren. Als dat niet aantrekkelijk is! Het ideale moment om het project van je dromen te ontwerpen zonder in te boeten aan kwaliteit. Contacteer je dichtstbijzijnde èggo-winkel voor meer info.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Raadpleeg onze catalogus online !

Collectie, getuigenissen, trends, interieurtips... Laat je inspireren door onze catalogus! Doorblader hem online of haal hem in je dichtstbijzijnde èggo-winkel.

Ik ontdek de catalogus online >


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-12284/eggo/partnerberichten/decembercondities-bij-aankoop-van-je-dressing-op-maat/