livios logo

Solden: - 20% op je nieuwe inbouwkast of dressing op maat

Kamer, dakkamer, living, gang, bureau, inkomhal… De opbergsystemen van èggo passen zich aan aan je behoeften en verlangens. Onze inbouwkasten en dressings op maat integreren zich ook perfect onder je schuin dak of trap voor een optimale opbergruimte en een mooier geheel.

Geniet van onze solden op al onze modellen!

Kantoorruimte, dressing met strakke lijnen of opbergruimte in cottagestijl? Krijg 20% korting op HET model van je keuze.

Voorwaarden geldig van 3 t.em. 31 januari. Zie voorwaarden in de winkel.

Raadpleeg de folder online >

Ontdek al onze modellen >

In de voorbije 10 jaar heeft èggo duizenden keukens ontworpen en geplaatst. Waar komt dat succes vandaan? We zijn de enigen die je niet alleen keukens van goede kwaliteit bieden, maar ook de meest transparante offertes en een unieke klantendienst in België. Wacht niet langer en vraag een duidelijke, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Een afspraak maken >

Financier je inbouwkast of dressing op maat aan een aantrekkelijk tarief van 0% JKP*

Geen zin om aan je spaarcenten te komen? Nog tot 30 januari 2019 kan je je project aan een JKP* van 0% financieren. Als dat niet aantrekkelijk is! Het ideale moment om het project van je dromen te ontwerpen zonder in te boeten aan kwaliteit. Contacteer je dichtstbijzijnde èggo-winkel voor meer info.

Let op, geld lenen kost ook geld.

12353-N

Krijg 20% korting op HET model van je keuze.

Foto èggo

12353-N

Raadpleeg de folder online

Foto èggo

10 dingen die je moet weten over inrichting


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-12353/eggo/partnerberichten/solden-20-op-je-nieuwe-inbouwkast-of-dressing-op-maat/