livios logo

Haal het maximale uit je nieuwe keuken met deze 4 tips!

Dacht je dat een keukeneiland enkel geschikt is voor een grote keuken? Mis! Keukenmeubels en -toestellen worden steeds slimmer ontworpen zodat je deze ruimte superfunctioneel kan inrichten. Met deze tips van èggo, specialist in keukens en opbergoplossingen op maat, haal jij het maximale uit je opbergruimte zonder in te boeten op stijl!

12915-N

Èggo Trendy-collectie

Foto èggo

12915-N

Èggo Trendy-collectie

Foto èggo

12915-N

Compacte vaatwasmachine 45 cm – èggo keuken

Foto èggo

12915-N

De Cottage-stijl in mini-versie – èggo keuken

Foto èggo

1. Kasten tot aan het plafond

Je keuken optimaal indelen? Met opbergmeubelen die tot aan je plafond reiken benut je alle ruimte. Èggo biedt verschillende modellen aan: van hang- tot kolomkasten. Zo win je een pak extra ruimte!

2. Compacte toestellen

Geen keuken zonder toestellen. Kies voor compacte of multifunctionele elektrotoestellen voor een slimme inrichting. Laat een vaatwasser van 45 cm breed installeren. Plaats een combi-oven die een klassieke oven en microgolfoven combineert. Of verberg je dampkap in een hoge kast waar je ook nog kruiden kan opbergen. Liever geen vals plafond voor je dampkap boven je kookeiland? Dan is een geïntegreerde dampkap in je werkblad of kookplaat de oplossing.

3. Ondiep eiland

Droom jij van een keukeneiland in je open keuken, maar heb je een beperkte oppervlakte? Dan is een ondiep keukeneiland iets voor jou! Bij èggo heb je er al een van 70 cm diep. Dankzij de kleinere afmetingen integreer je zelfs in een compacte keuken een eiland.

Tip: Annick en Bernard kozen voor een ondiep eiland in hun appartement aan zee. Ontdek hier hun superfunctionele keuken.

4. Slim opbergen

Meer gebruiksgemak? Integreer inklapbare opbergoplossingen in je werkblad om messen of ander keukengerei op te bergen of voorzie praktische plekjes voor je kruiden. Wist je dat er zelfs beweegbare werkbladen bestaan die je eenvoudig kan uitschuiven tot een bartafel om aan te eten?

Beschikbaar in iedere stijl

Hou je eerder van een modern interieur of geef je de voorkeur aan een landelijke inrichting? Goed nieuws: deze praktische oplossingen zijn zowel in de Trendy- als Cottage-collectie van èggo verkrijgbaar. Ideaal voor de inrichting van je appartement of van een compacte woning!

Zelf aan de slag? Ontwerp je eigen keuken in 3D met deze handige tool en maak een afspraak in een èggo-showroom in je buurt.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-12915/eggo/partnerberichten/haal-het-maximale-uit-je-nieuwe-keuken-met-deze-4-tips/