livios logo

Een landelijke keuken, maar toch strak? Kijk binnen bij Jérôme en Valérie

Wit, steriel en minimalistisch: dat is het beeld dat we hebben van een strakke keuken. Maar tegenwoordig zie je die niet meer alleen in moderne lofts. Want ook een klassieke of landelijke keuken kan er strak uitzien. Kijk maar naar het droomexemplaar van Jérôme en Valérie!

12974-N

Ook een klassieke of landelijke keuken kan er strak uitzien.

Foto èggo

12974-N

Èggo gebruikt discrete handgrepen en werkt de huishoudelijke apparaten netjes weg.

Foto èggo

12974-N

Daarnaast zijn ook hoge meubels en nutteloze details uit den boze: eenvoud troef!

Foto èggo

Mix tussen strak en landelijk

Als je aan een landelijke keuken denkt, denk je waarschijnlijk aan een drukke cottage-stijl met veel tierlantijntjes. Dat heeft natuurlijk ook z’n charme, maar veel mensen zijn op zoek naar een mix tussen strak en landelijk. En daarvoor heeft èggo nu de oplossing! Wij steken de strakke, moderne technieken namelijk in een landelijk jasje. Een combinatie die ook voor Jérôme en Valérie een droomkeuken opleverde!

Zelf je keuken samenstellen? Probeer het met deze 3D-tool!

Droomkeuken

Jérôme en Valérie kozen voor èggo omwille van de goede prijs-kwaliteitsverhouding en hebben er geen moment spijt van! Ze zochten een praktische, makkelijk te onderhouden keuken met veel opbergruimte. En die kregen ze! De stijl waarvoor ze kozen? Landelijk, maar toch strak: dé trend van 2019.

Strak maar gezellig

De keuken van dit koppel oogt strak, maar toch gezellig. Hét bewijs dat die twee elementen perfect samen gaan. Èggo past daarvoor verschillende technieken toe. Zo gebruiken we bijvoorbeeld discrete handgrepen, en worden de huishoudelijke apparaten netjes weggewerkt: een techniek die niet alleen voor hypermoderne keukens is weggelegd.

Eenvoud troef!

Daarnaast zijn ook hoge meubels en nutteloze details uit den boze: eenvoud troef! Het resultaat? Een landelijke keuken zonder tierlantijntjes, maar mét veel charme. Hiermee bewijst èggo dat ook landelijke keukens strak kunnen zijn.

Tip: heb je toch liever een strakke, moderne keuken? In onze catalogus vind je zeker een die bij jou past!

We helpen je graag

Wil je ook een strakke keuken, of liever een andere stijl? Maak dan een afspraak, of kom langs in een èggo-showroom in je buurt!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-12974/eggo/partnerberichten/een-landelijke-keuken-maar-toch-strak-kijk-binnen-bij-jerome-en-valerie/