livios logo

Een praktische en gezellige keuken, helemaal in het wit

Droom je van een lichtrijke, volledig witte keuken met praktische opbergmogelijkheden? Ook Myriam wist wat ze wilde en nodig had, en met een hoofd vol ideeën stapte ze binnen in een èggo-showroom. Heb je zoals Myriam plannen voor een nieuwe uitgeruste keuken? Profiteer dan nu van onze uitzonderlijke verjaardagscondities en ontwerp de keuken van je dromen. 

13395-N

De keuken van Myriam S.

Foto èggo

13395-N

De keuken van Myriam S.

Foto èggo

13395-N

De keuken van Myriam S.

Foto èggo

Wit en gezellig gaan perfect samen!

Een hagelwitte keuken die volop licht brengt en toch gezellig blijft, dat was wat Myriam wilde. Met haar nieuwe keuken geen enkel probleem! Dankzij het centrale eiland kan Myriam voortaan vrienden en familie meteen in haar keuken uitnodigen voor een aperitiefje.

“Puur geluk! Ik voel me zo goed in onze nieuwe keuken dat je zou kunnen zeggen dat ze mijn leven veranderd heeft. Ik geniet er volop van, ze is echt het hart van het huis!” Myriam S.

Meubels met massa’s praktische opbergmogelijkheden!

Want behalve mooi moet een keuken absoluut ook functioneel zijn. Als je kiest voor praktische opbergmeubelen kan je je keuken het hele jaar door netjes opgeruimd en ordelijk houden! Myriam is alvast overtuigd, en besliste om haar keuken uit te rusten met heel wat opbergmeubelen en -accessoires. Zo liggen haar legplanken er nooit slordig bij!

Waarom koos Myriam voor èggo?

Het is dankzij aanbevelingen van haar familie en vrienden, het warme onthaal in de winkel maar ook de uitgebreide keuze in elke prijsklasse dat Myriam besloot om haar keukenontwerp aan èggo toe te vertrouwen.

Wil je graag meer weten over de èggo-ervaring van Myriam? Lees snel haar volledige verhaal! Het is geen toeval dat 3 nieuwe klanten op de 5 voor èggo kiezen op advies van familie of vrienden!

Uitzonderlijke verjaardagscondities!

Nog tot 31 oktober geniet je van onze verjaardagscondities op je nieuwe keuken: gratis plaatsing + tot 2.000 euro extra korting op je elektro. Zo kan je de keuken van je dromen ontwerpen tegen een voordelige prijs! Maak snel een afspraak in een van onze showrooms en krijg een gratis vrijblijvende offerte en 3D-plannen.

Wist je dat je bij èggo ook opbergmeubelen voor je hele woning vindt? Ontdek onze verjaardagscondities op opbergoplossingen!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-13395/eggo/partnerberichten/een-praktische-en-gezellige-keuken-helemaal-in-het-wit/