livios logo

Onze decembercondities op je toekomstige keuken

Denk je tijdens het eindejaar de hele tijd aan een nieuwe keuken? 

13524-N

Foto èggo

13524-N

Foto èggo

13524-N

Foto èggo

13524-N

Foto èggo

13524-N

Foto èggo

In december heeft èggo voor jou magische condities in petto: je keuken van 2020 voor de prijs van 2019. Je mag dus je keuken kiezen uit onze nagelnieuwe collectie en dat toch nog voor de prijzen van 2019. En dat is nog niet alles... je krijgt van ons ook een korting tot wel 2.500 euro op je elektro, een echt kerstcadeau! Maak snel een afspraak met een van onze ontwerpers om je project te bespreken. Zo vind je dit jaar een nieuwe keuken onder je kerstboom!

Ontdek onze magische condities

Onze klanten, onze beste ambassadeurs

Door voor èggo te kiezen, zal je niet alleen vallen voor het design en de kwaliteit van onze keukens, maar kan je ook gerust zijn: 3 nieuwe klanten op de 5 kiezen immers voor èggo op advies van familie of vrienden.

"We leerden èggo kennen door de tips van collega’s en vrienden, maar ook dankzij onze architecte. En we zijn supertevreden!"

– Aurélie en Thomas D.

Lees het verhaal van onze klanten

Op zoek naar inspiratie voor je ontwerp?

Raadpleeg onze online catalogus met onze collectie en nuttige tips om je nieuwe uitgeruste keuken te ontwerpen. Ontdek ook onze 3D-configurator die je in slechts enkele kliks helpt om je ontwerp meteen bij je thuis te zien.

Èggo, dat zijn ook opbergoplossingen op maat

Wist je dat èggo naast uitgeruste keukens ook opbergoplossingen voor het hele huis aanbiedt? Onder een schuine wand, heel klein of tegen een recht muurvlak: hoe je in te richten ruimte er ook uitziet, onze opbergoplossingen worden op maat gemaakt en zijn dus perfect aanpasbaar. In december zijn onze condities ook van toepassing op al onze opbergoplossingen. Doe er nu meteen je voordeel mee en maak een afspraak in een van onze winkels.

Een afspraak maken


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-13524/eggo/partnerberichten/onze-decembercondities-op-je-toekomstige-keuken/