livios logo

Onze decembercondities op je toekomstige opbergoplossing

Denk je tijdens het eindejaar de hele tijd aan een nieuw opbergmeubel?

13525-N

Foto èggo

13525-N

Foto èggo

13525-N

Foto èggo

In december heeft èggo voor jou magische condities in petto: je dressing van 2020 voor de prijs van 2019. Je mag dus een opbergoplossing op maat kiezen uit onze nagelnieuwe collectie en dat toch nog voor de prijzen van 2019. En dat is nog niet alles... je krijgt van ons ook een extra korting op je hele ontwerp, een echt kerstcadeau! Maak snel een afspraak met een van onze ontwerpers om je project te bespreken. Zo vind je dit jaar een nieuw opbergmeubel onder je kerstboom!

Ontdek onze magische condities

Onze klanten, onze beste ambassadeurs

Door voor èggo te kiezen, zal je niet alleen vallen voor het design en de kwaliteit van onze meubelen, maar kan je ook gerust zijn: 3 nieuwe klanten op de 5 kiezen immers voor èggo op advies van familie of vrienden.

 “Ik leerde èggo kennen door tips van vrienden en familie, met name mijn schoonzus die al een keuken en inbouwkasten had laten plaatsen.”

– Françoise P.

 Lees het verhaal van onze klanten

Op zoek naar inspiratie voor je ontwerp?

Raadpleeg onze online catalogus met onze collectie en nuttige tips om je nieuwe opbergmeubel te ontwerpen.

Ontdek onze catalogus

Èggo, dat zijn ook uitgeruste keukens

Droom je ook van een nieuwe keuken voor Kerstmis? Weet dan dat de magische decembercondities ook gelden op onze uitgeruste keukens. Bovenop de prijs van 2019 voor je keuken van 2020, krijg je ook een korting tot wel 2.500 euro op elektro. Doe er nu meteen je voordeel mee en maak een afspraak in een van onze winkels.

Een afspraak maken

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-13525/eggo/partnerberichten/onze-decembercondities-op-je-toekomstige-opbergoplossing/