livios logo

Zo maak je van je keuken en leefruimte één geheel

De keuken is het kloppend hart van je woning. Maar waarom zou je dat hart beperken tot één ruimte? Je kan de stijl van je keuken uitbreiden naar de rest van je woning om meer eenheid en ruimtegevoel te creëren. Bij èggo begeleiden we je bij de inrichting van heel je interieur!

13550-NL

Foto èggo

13550-NL

Foto èggo

13550-NL

Foto èggo

13550-NL

Foto èggo

De hedendaagse opbergoplossingen van èggo zorgen ervoor dat je de stijl van je keuken kan uitbreiden naar meerdere ruimtes in huis. Dat zorgt voor meer eenheid én je creëert harmonie in huis. Je zal verwonderd zijn hoe mooi je interieur eruit kan zien met dezelfde opbergmeubels.

Zelfde look, andere functie

Je interieur laten aansluiten op je keuken? Of andersom? Met de meubels van èggo laat je een accent uit je keuken terugkomen in je eethoek, zitruimte of inkomhal. Wat dacht je van een televisiemeubel of halkast in hetzelfde materiaal als je keukenkast? Ieder meubel heeft zijn eigen functie, maar draagt toch bij aan de stijl van je interieur.

Bijkeuken die gezien mag worden

Tegenwoordig hoeft je bijkeuken niet meer verborgen te worden. Met dezelfde kasten in je berging en keuken lijkt het alsof de ruimtes in elkaar overlopen. Je creëert niet alleen meer ruimtegevoel, maar trekt de stijl van je interieur ook door.    

Opbergoplossingen op maat

Je woning moet zich niet aanpassen aan je meubels, maar je meubels aan je woning. Met de opbergsystemen op maat van èggo is dit perfect mogelijk. Zo geef je iedere ruimte van je woning een persoonlijke toets. Èggo tekent voor jou een plan op maat uit. Want ieder huis is anders.

Tip: Zelf je keuken ontwerpen? Probeer het met onze 3D-tool!

Veel keuze

Bij èggo vind je heel veel opbergmeubels, volledig op maat van jouw woning. Waar wacht je nog op? Blader doorheen de catalogus en ontdek al onze opbergoplossingen.  

Afspraak maken?

Wil je ook de stijl van je keuken doortrekken naar de rest van je interieur? Kom langs in een èggo-showroom bij jou in de buurt of maak een afspraak om jouw wensen met een adviseur te bespreken.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-13550/eggo/partnerberichten/zo-maak-je-van-je-keuken-en-leefruimte-een-geheel/