livios logo

Minimalisme: zo trek je de look door in je keuken

Een minimalistisch interieur is hip. Niet alleen in je woonkamer, slaapkamer of badkamer, maar ook in je keuken. Weggewerkte elektrotoestellen en een onzichtbare dampkap zitten bij èggo verpakt in een strak en verfijnd designjasje.

13629-NL

Foto èggo

13629-NL

Foto èggo

De minimalistische keukens van èggo zijn het toppunt van design. Alle tierlantijntjes zijn netjes weggewerkt. Je zou je zelfs durven afvragen of je wel kan koken in zo’n minimalistische keuken. Ja hoor! Hij is even functioneel als andere èggo-keukens, maar alles wat je nodig hebt, is strak en discreet weggewerkt.

Tip: Ontwerp zelf je minimalistische keuken met onze 3D-tool.

Verborgen keukentoestellen

Waar zijn mijn keukentoestellen? Die vraag zou je jezelf wel eens kunnen stellen als je een minimalistische keuken van èggo binnenwandelt. Alles is zo goed weggewerkt, dat je misschien wel twee keer een kast moet opentrekken vooraleer je je koelkast hebt gevonden. Ook handgrepen zijn onzichtbaar en gaan op in het ontwerp.

In één kleur

Om alles zo goed mogelijk weg te kunnen werken, hebben de huishoudapparaten dezelfde kleur als de rest van de keuken. Bij minimalistische keukens kiezen we daarvoor vaak voor zwart, grijs of antraciet. Geen onbelangrijk detail: niet glanzend, maar mat. Dat zorgt voor een extra verfijnd resultaat.

Dampkap weggewerkt

Een dampkap is niet onmiddellijk het mooiste element in je keuken. Èggo zorgt dat je (bijna) niets meer van die dampkap ziet. Hoe we dat doen? Door hem weg te werken in hoge kasten, of zelfs in het plafond. Is dat niet mogelijk in jouw situatie? Dan kan je je dampkap nog steeds wegwerken in je kookplaat, of zelfs in je werkblad.

Inspiratie nodig?

Kan je keuken er voor jou niet strak genoeg uitzien? Dan ben je bij èggo aan het juiste adres! Benieuwd naar onze realisaties? Neem dan een kijkje in onze catalogus, of doe inspiratie op op onze website.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-13629/eggo/partnerberichten/minimalisme-zo-trek-je-de-look-door-in-je-keuken/