livios logo

Zwarte keuken? Combineer slim!

Keukens vind je tegenwoordig in veel verschillende kleuren terug. Maar zwart? Dat is voor sommigen nét een brug te ver. En toch zijn zwarte keukens heel stijlvol. Je moet er alleen op letten dat je zwart combineert met de juiste kleuren en materialen. Èggo zet enkele aandachtspunten op een rij.

13712-NL

Foto èggo

13712-NL

Foto èggo

13712-NL

Foto èggo

13712-NL

Foto èggo

13712-NL

Foto èggo

Klassevol

Tegenwoordig zijn lichte kleuren niet meer weg te denken in ons interieur. Nochtans hebben ook donkere kleuren zo hun voordelen. Zwart straalt bijvoorbeeld klasse uit, en past bij élke stijl: van modern tot klassiek.

Tip: Laat je hier inspireren.

Combineer slim

We associëren zwart vaak met koel en kil. In combinatie met wit heeft zwart inderdaad een strak en koel uitzicht. Maar ook als je van een warm en gezellig interieur houdt, is zwart de juiste keuze. Het hangt er alleen van af met welke andere kleuren en materialen je het combineert.

Hout: de perfecte match

Wil je een gezellige, stijlvolle keuken? Combineer zwart dan met donker hout. Die mix zorgt voor een warme uitstraling, en geeft je keuken een zeker cachet. Zwarte keukenkasten in combinatie met een houten werkblad? De perfecte match!

Landelijk of trendy

Gebruik je zwart bij een landelijke keuken? Dan creëer je een soort van bistrostijl. Elke avond eten in je eigen restaurant? Check! Gebruik je zwart in een moderne keuken? Dan ziet het er weer heel trendy uit. Kortom: zwart past in élk interieur, je moet alleen opletten hoe je het combineert.

Voor elke ruimte in huis

Donkere kleuren zijn niet alleen ideaal voor in je keuken. Ze passen in élke ruimte in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwarte slaapkamer met een bedhoofd uit donker hout? Of een houten dressing in combinatie met zwart: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Test het uit

Ben je ook fan van zwart? Ontwerp zelf je zwarte droomkeuken met de online 3D-tool. Laat je het liever over aan onze vakmannen? Ga dan langs bij een èggo-showroom bij jou in de buurt! Of bezoek onze stand (405 in paleis 11) op Batibouw. Van 29 februari tot en met 8 maart in Brussels Expo.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-13712/eggo/partnerberichten/zwarte-keuken-combineer-slim/