livios logo

Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe keuken? Dit zijn de keukentrends van 2022

De keuken is vaak het middelpunt van een woning. Je richt die ruimte dan ook het best slim in volgens jouw persoonlijke smaak. Moet jij nog belangrijke knopen doorhakken op het vlak van materialen, kleuren en afwerking? Èggo verklapt aan welke trends je je dit jaar mag verwachten. 

15883-NL

Foto èggo

15883-NL

Foto èggo

15883-NL

Foto èggo

15883-NL

Foto èggo

15883-NL

Foto èggo

1. Notelaar

Notelaar is een materiaal dat helemaal in is, zowel voor meubelfronten als werkbladen. Die houtsoort komt helemaal tot zijn recht in combinatie met andere donkere kleuren zoals zwart. Zo krijg je een stoer effect. Hou je van wat meer contrast? Combineer je kasten of eiland in notelaar dan met een licht of zelfs wit werkblad.

2. Ronde lijnen

Ronde lijnen zijn terug van weggeweest in ons interieur. Zo ook in onze keuken. Denk bijvoorbeeld aan werkbladen of opbergoplossingen met afgeronde lijnen. Voorlopig vind je bij èggo nog geen ronde vormen voor je keukenmeubelen, maar kan je wel al kiezen voor een opberg- of badkamermeubel met ronde afwerkingen.

3. Scandifornia

Een andere nieuwe trend in 2022 is de Scandifornia-stijl: een mix van de Scandinavische en Californische stijl. Denk aan een Scandinavische keuken, maar dan met meer kleurrijke details in pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout. Je keuken krijgt dus een natuurlijke, maar warme look met subtiele kleuraccenten die een verschil maken.

4. Steeds gepersonaliseerder

Je spendeert nergens zoveel tijd als in je keuken. Daarom willen we een keuken die niet alleen praktisch is, maar ook perfect bij onze persoonlijkheid past. Bij èggo bieden we een uitgebreid gamma aan kleuren, materialen en afwerkingen aan zodat iedereen zijn keuken een persoonlijke toets kan geven. Zelfs als je houdt van een blauwe of groene keuken!

5. Sober en verfijnd  

Kleuren zijn weer trendy in 2022, maar we gooien wel al het overbodige overboord. Geen hangkasten boven het werkblad, de dampkap verdwijnt in de kookplaat, toestellen gaan volledig op in de wandkasten … Onze keuken ziet er sober uit, maar wordt wel maximaal benut met hoge wandkasten en kastdeuren tot op de grond. De verfijnde look wordt doorgetrokken met ultradunne werkbladen en afwerkingen. 

Kom langs in een showroom

Zoek je nog meer inspiratie voor je nieuwe keuken? Ontdek alle nieuwigheden in een èggo-showroom in je buurt. Spring vrijblijvend binnen of maak een afspraak. Kan je niet wachten om jouw ideale droomkeuken samen te stellen? Ontwerp je keuken dan nu al in 3D en neem de plannen mee naar een èggo-adviseur. 


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10207-15883/eggo/partnerberichten/op-zoek-naar-inspiratie-voor-je-nieuwe-keuken-dit-zijn-de-keukentrends-van-2022/