livios logo

BENOveren begint bij isoleren: deze handige tools en calculators helpen je op weg!

Goed en juist isoleren is een belangrijke stap bij een BENOvatie. Ben je op zoek naar de geschikte dak- of muurisolatie? Vraag je je af of je vloer voldoende dik geïsoleerd is? Of wil je weten hoe je enkel glas door driedubbel glas vervangt? Gebruik deze vier handige tools en calculators van Fluvius.

14872-NL

Fluvius biedt je niet alleen deze gratis tools en calculators aan...

Foto Fluvius

14872-NL

... maar helpt je ook met gratis, onafhankelijk advies en tal van premies.

Foto Fluvius

1. Dak isoleren

Ga je je dak extra isoleren en wil je weten of je voldoende isoleert met het oog op de toekomst? Via de dakcalculator van Fluvius kan je verschillende simulaties uitvoeren en meerdere resultaten met elkaar vergelijken. Zo krijg je een klare kijk op de verschillende soorten isolatiematerialen en de energiebesparing die je hiermee realiseert. Ga naar de dakcalculator, vul je gegevens in en start je berekening.

2. Muurisolatie

Ervaar je een tochtgevoel in je woning? Of is het er ’s winters ijskoud en ’s zomers veel te heet? Pak dan de isolatie van je muren aan. Met de muurcalculator kan je verschillende soorten isolatiematerialen met elkaar vergelijken en diverse simulaties uitvoeren. Zo kom je te weten hoeveel energie je bespaart met welk materiaal. Ook zie je of je voldoende isoleert en recht hebt op de BENOvatiepremie. Bereken hier je muurisolatie met de muurcalculator.

3. Vloer isoleren

Ook met vloerisolatie kan je energie besparen. Bovendien geniet je van meer wooncomfort. De temperatuur van een niet-geïsoleerde vloer schommelt rond de 11°C. Door deze doordacht te isoleren, stijgt de temperatuur naar gemiddeld 20°C. Met de vloercalculator van Fluvius ontdek je de verschillende isolatiematerialen en of je voldoende isoleert.

4. Raamisolatie

Heb je nog enkel glas in je ramen? Dan vervang je deze best door hoogrendementsglas of drievoudig glas. Hierdoor daalt het warmteverlies in je woning gemiddeld met 15%. Bovendien verhoog je ook je comfortgevoel en heb je geen condensvorming meer aan de binnenzijde van je raam. Gebruik de raamcalculator van Fluvius om te weten hoe je het precies aanpakt en of je voldoende isoleert.

Meer weten?

Fluvius biedt je niet alleen deze gratis tools en calculators aan, maar helpt je ook met gratis, onafhankelijk advies en tal van premies. Meer weten? Surf naar www.benoveren.fluvius.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10208-14872/fluvius/partnerberichten/benoveren-begint-bij-isoleren-deze-handige-tools-en-calculators-helpen-je-op-weg/