livios logo

Renovatieplannen? Roep de hulp in van een BENOvatiecoach

Wil je graag je woning renoveren, maar heb je weinig ervaring of verstand van de technische aspecten van zo’n verbouwing? Dan kan je gratis terecht bij een BENOvatiecoach. Deze begeleidt je samen met minstens negen andere verbouwers uit je regio en geeft je persoonlijk advies. Hij neemt ook heel wat technische en administratieve taken van je over. Zo ben jij zeker van de juiste aanpak!

14873-NL

Wil je graag je woning renoveren, Dan kan je gratis terecht bij een BENOvatiecoach.

Foto Fluvius

14873-NL

Een BENOvatiecoach begeleidt je in alle fases van je project: advies, studie, aankoop en uitvoering.

Foto Fluvius

Gratis advies

BENOveren doe je nooit alleen. Een BENOvatiecoach biedt je gratis advies en begeleidt je tijdens jouw project samen met minstens negen andere verbouwers uit je regio. Wat kan je verwachten? Een BENOvatiecoach begeleidt je in de vier fases van je project: advies, studie, aankoop en uitvoering. Zo zal hij je inzicht geven in je energieverbruik en mogelijke energiebesparingen voorstellen. Ook zal hij heel wat administratieve taken van je overnemen zoals offerte-aanvragen voorbereiden, je helpen bij de bestellingen en het aanvragen van premies.

Kom je in aanmerking?

Je kan beroep doen op een gratis BENOvatiecoach als je energiebesparende werken gaat uitvoeren in je woning. De volgende maatregelen komen in aanmerking:

  • Dak- of zoldervloerisolatie
  • Buitenmuurisolatie
  • Vloerisolatie op volle grond
  • Plafondisolatie van kelders of verluchte ruimtes onder een verwarmd verdiep
  • Plaatsing van hoogrendementsbeglazing
  • Installatie van een zonneboiler, warmtepomp(boiler) of ventilatiesysteem

Schrijf je in

Wil jij je inschrijven voor het gratis advies van een BENOvatiecoach? Dat kan op twee manieren. Schrijf je in via de website van Fluvius om deel te nemen. Zodra er minstens tien bewoners uit dezelfde regio zich ingeschreven hebben, wijst Fluvius een BENOvatiecoach aan en brengen ze je op de hoogte. Een andere optie: zoek rechtstreeks een BENOvatiechoach in je buurt via www.fluvius.be/benovatiecoach-zoeken en je krijgt meteen een lijst van coaches. Je ziet in welke regio ze actief zijn en hoe je ze kan contacteren. Meer weten?

Fluvius helpt je met gratis en onafhankelijk advies. Surf naar www.benoveren.fluvius.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10208-14873/fluvius/partnerberichten/renovatieplannen-roep-de-hulp-in-van-een-benovatiecoach/