livios logo

Snel, energiezuinig én betaalbaar bouwen?

Een snelle oplevering, de allerbeste energetische prestaties en prijszekerheid van bij de start: een sleutelklare houtskeletbouw biedt zekerheid in de ruimste zin van het woord.

10061-N

Houtskeletbouw is de duurzame bouwtechniek bij uitstek.

Foto Sibomat NV

Verstandig investeren lukt alleen als je de risico’s zo laag mogelijk houdt. Waarom zou dat anders zijn voor de bouw van je woning? Bij Sibomat zijn we ons er goed van bewust dat de bouw van je huis de grootse investering uit jouw leven is. Daarom garanderen we absolute zekerheid op drie vlakken.

1. Snelle oplevering? Check.
Een gemiddeld bouwproject duurt één tot anderhalf jaar. Bij Sibomat doen we het twee keer zo snel. Ons geheim? Houtskeletbouw. De ruwbouw staat er binnen de twee weken. Daarna volgen de dakdichting, de technieken en de rest van de afwerking.

Na vier tot zes maanden is jouw nieuwbouw woonklaar. Tijdens de werken betrekken we je maximaal bij elke stap in het bouwproces. Je bent altijd welkom op werfvergaderingen!

Bovendien biedt Sibomat je een voltooiingswaarborg van 100 procent. Zo ben je écht zeker dat je woning er komt.

2. Duurzaam en energiezuinig? Check.
Houtskeletbouw is de duurzame bouwtechniek bij uitstek. Enerzijds omwille van de ecologische troeven van hout als bouwmateriaal. Anderzijds omwille van de uitstekende isolerende en luchtdichte eigenschappen van deze bouwmethode.

Sibomat zet dan ook maximaal in op de bouwschil. Zo profiteer jij van de beste energetische prestaties, zónder aan ruimte in te boeten. Benieuwd naar de andere voordelen van houtskeletbouw?

3. Prijszekerheid? Check.

Een gedetailleerde offerte, zonder budgettaire verrassingen. Van Sibomat krijg je geen standaard lastenboek, maar piekfijn cijferwerk op maat van jouw project. Met een duidelijke vermelding van wat wél en niet is inbegrepen in de kostprijs. Inclusief ‘onverwachte’ uitgaven, zoals:

  • Funderingskosten
  • Grondafvoer
  • Nutsvoorzieningen

Zo weet jij al vanaf dag één wat jou nieuwe woning zal kosten. Handig, toch?

Bouw ook met Sibomat
Ben jij de volgende tevreden klant? Die kans is groot. Vraag naar referenties van Sibomat bij jou in de buurt of bezoek een van onze kijkwoningen. Ben je dan nog geïnteresseerd? Dan horen wij het graag!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10209-10061/sibomat-nv/partnerberichten/snel-energiezuinig-en-betaalbaar-bouwen/