livios logo

Bouwen in alle zekerheid? Sibomat is jouw garantie!

Koester je bouwplannen? Dan sta je waarschijnlijk voor de grootste investering van je leven. Het is dan ook logisch dat je op zoek gaat naar een bouwpartner waarop je echt kan vertrouwen. Daarom is Sibomat een slimme keuze. Dankzij deze garanties ben je zeker van een zorgeloos bouwproces. 

13184-NL

Een gemiddeld bouwproject duurt één tot anderhalf jaar. Bij Sibomat gaat dit twee keer zo snel.

Foto Sibomat NV

13184-NL

Al vanaf dag één weet je exact hoeveel jouw nieuwe woning zal kosten.

Foto Sibomat NV

13184-NL

Sibomat zorgt ervoor dat het ontwerp van jouw woning perfect aansluit op jouw persoonlijkheid.

Foto Sibomat NV

13184-NL

Sibomat staat voor zekerheid. Met 40 jaar ervaring slaap jij op beide oren. 

Foto Sibomat NV

1. Respect voor je timing

Een gemiddeld bouwproject duurt één tot anderhalf jaar. Bij Sibomat gaat dit twee keer zo snel. Hun geheim? Houtskeletbouw. Je ruwbouw staat er al binnen de twee weken. Daarna volgen de dakdichting, de technieken en de rest van de afwerking. Tijdens deze werken betrekt Sibomat je maximaal bij elke stap in het proces. Zo ben je welkom op alle werfvergaderingen! Bovendien biedt Sibomat je een voltooiingswaarborg van 100 procent. Zo weet je écht zeker dat je woning er komt.

2. Absolute prijszekerheid

Voor Sibomat aan je project begint, ligt de prijs vast. Zo weet jij al vanaf dag één wat jouw nieuwe woning zal kosten. Je krijgt ook een gedetailleerde offerte, zonder budgettaire verrassingen. Verwacht geen standaard lastenboek, maar wel piekfijn cijferwerk op maat van jouw project. Met een duidelijke vermelding van wat wél en niet is inbegrepen in de kostprijs.

Lees hier meer over de kostprijs van een houtskeletbouw.

3. Helemaal op maat

Hou je van strak en modern? Of val je eerder voor de charme van een pastorijwoning? Vertel wat jij precies in gedachten hebt en Sibomat zorgt ervoor dat het ontwerp van jouw woning perfect aansluit op jouw persoonlijkheid. Geen doorsnee typewoning dus, maar een unieke woning op maat van jouw wensen.

Bovendien heb je bij Sibomat de keuze uit meerdere concepten. Of je nu wil bouwen volgens de sleutel-op-de-deurformule, een projectwoning wil kopen of een oude woning gaat afbreken en weer opbouwen, Sibomat heeft de kennis en ervaring in huis om je bij te staan van a tot z. 

4. Vlekkeloze service

Een aannemer kiezen is een moeilijke stap. Je staat voor de grootste investering van je leven en wil geen enkel risico lopen. Daarom biedt Sibomat jou verschillende zekerheden zodat je nergens van hoeft wakker te liggen. In elke fase van je bouwproject geniet je van persoonlijke begeleiding. Met welke vraag je ook zit, je krijgt altijd een antwoord. En die ondersteuning stopt niet eens je woning er staat. Ook de dienst na verkoop helpt je graag verder. 

Kortom, als je bouwt met Sibomat ben je zeker van een vlotte samenwerking en 100% bouwplezier. Wil je zelf een handje toesteken? Ook dat kan perfect. Of je nu kiest voor een volledig instapklare woning of zelf bepaalde werken wil uitvoeren, bij Sibomat is die flexibiliteit geen enkel probleem. 

5. Eén vaste partner

Kies je voor Sibomat, dan kies je voor één vaste bouwpartner die je hele bouwproces nauwgezet opvolgt. Geen zorgen met aannemers die niet komen opdagen of timings die in de war lopen. Sibomat staat voor zekerheid. Met 40 jaar ervaring en de allerbeste energetische prestaties slaap jij op beide oren. 

Bouw in zekerheid

Studies tonen aan dat klanten erg tevreden zijn over hun samenwerking met Sibomat. Meer zelfs, ze raden hen ook aan bij andere kandidaat-bouwers. Benieuwd welke woningen Sibomat al heeft gerealiseerd? Laat je inspireren door referenties bij jou in de buurt of bezoek een van de kijkwoningen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10209-13184/sibomat-nv/partnerberichten/bouwen-in-alle-zekerheid-sibomat-is-jouw-garantie/