livios logo

Deze wandopbouw is dé basis voor jouw energiezuinige woning

Nu de bouweisen steeds strenger worden en we zuinig moeten omspringen met energie, is doordacht bouwen meer dan ooit aan de orde. Gelukkig hoef je daar als bouwer zelf niet van wakker te liggen als je kiest voor een kant-en-klare houtskeletbouw van Sibomat.

13217-NL

De houtskeletwand van Sibomat is jouw garantie op kwaliteit.

Foto Sibomat NV

13217-NL

Je profiteert van de beste energetische prestaties, zónder aan ruimte in te boeten.

Foto Sibomat NV

13217-NL

De wandopbouw van Sibomat biedt je alle flexibiliteit om je woning anders in te delen.

Foto Sibomat NV

Zoals de naam houtskeletbouw al doet vermoeden, bestaan de wanden van deze bouwmethode uit een houten skelet. Sibomat zet maximaal in op deze wandopbouw. Zo profiteer jij van de beste energetische prestaties, zónder aan ruimte in te boeten.

4 x topkwaliteit

De houtskeletwand van Sibomat is jouw garantie op kwaliteit. Niet alleen op het vlak van energieprestaties en isolatie, de wandopbouw blinkt ook uit op het gebied van akoestiek, stevigheid en luchtdichtheid. Kortom: je woning voldoet aan alle eisen en biedt jou een optimaal wooncomfort.

Perfect luchtdicht

Een Sibomatwand is 42,5 cm dik. In de leidingenspouw worden al jouw leidingen netjes weggewerkt. Om de luchtdichtheid te garanderen, werkt Sibomat de wand af met een dampscherm. Dankzij de leidingenspouw hoeft dit scherm niet geperforeerd te worden, zodat je zeker bent van een absolute luchtdichtheid. En dus niet hoeft te vrezen voor warmteverlies.

Lichte fundering

Een extra troef van de wandopbouw van Sibomat, en van houtskeletbouw in het algemeen, is de lichte structuur. Door het geringe gewicht van deze bouwelementen kan je funderingen lichter uitvoeren. Zo spaar je heel wat geld uit! Een mooi budget dat je kan investeren in de afwerking van je nieuwe thuis. Benieuwd naar de andere voordelen van houtskeletbouw?

Een woning op maat van jouw leven

Vandaag heb je misschien nog geen kinderen, maar over enkele jaren wel. En zoveel jaar later staan die kinderen op eigen benen. Een flexibele, aanpasbare woning is dus wat je nodig hebt. Zo past je huis zich makkelijk aan elke fase in je leven aan. En het is bovendien een meerwaarde als je je woning zou willen verkopen. Ook in dit opzicht biedt de wandopbouw van Sibomat je alle flexibiliteit om je woning anders in te delen.

Vraag advies

Wil je meer weten over de mogelijkheden van bouwen met Sibomat? Neem contact op. Of laat je inspireren door referenties bij jou in de buurt.

TIP: Breng op zondag 15 september een bezoekje aan deze mooie stockwoning in Rumbeke.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10209-13217/sibomat-nv/partnerberichten/deze-wandopbouw-is-de-basis-voor-jouw-energiezuinige-woning/