livios logo

Jouw droomwoning, helemaal op maat? Het kan!

Koester je bouwplannen en trek je naar de bisbeurs om inspiratie op te doen? Mis dan zeker de stand van Sibomat niet. Als bouwfirma met veertig jaar ervaring zetten ze jouw dromen om in werkelijkheid. Binnen afgesproken budget en timing én volledig op maat van jouw wensen! 

13311-NL

Modern, strak, pastoriestijl … Welke stijl je ook verkiest, Sibomat zet jouw wensen om in realiteit.

Foto Sibomat NV

13311-NL

Bouw je met Sibomat, dan bouw je met een partner die je alle zorgen uit handen neemt.

Foto Sibomat NV

13311-NL

Op zoek naar een kant-en-klaar project om te kopen? Ook dan is de stand van Sibomat een aanrader.

Foto Sibomat NV

Heb je je ideale woning al voor ogen? Dan komt het er nog op aan om een betrouwbare partner te zoeken die dit voor jou kan realiseren. Ga daarom op de bisbeurs zeker eens langs bij Sibomat in hal 1, stand 1469. Want als je kiest voor Sibomat, ben je zeker van kwaliteit. Als specialist in houtskeletbouw garandeert Sibomat jou architecturale vrijheid, een energiezuinige en duurzame thuis én een supersnel bouwproces. Na enkele maanden kan je al intrekken in je kant-en-klare woning! 

Geen loze beloftes

Modern, strak, pastoriestijl … Welke stijl je ook verkiest, Sibomat zet jouw wensen om in realiteit. Met een eigen studiebureau en productie, houdt de bouwfirma het bouwproces van jouw woning volledig zelf in handen. En hoef jij nergens van wakker te liggen. Alles gebeurt binnen het afgesproken budget, binnen timing en op maat van jouw wensen. Bij Sibomat ben je er dankzij de 100% voltooiingswaarborg ook zeker van dat je woning er effectief komt. Geen loze beloftes dus, maar echte garanties. 

Zo bouwen, da’s een droom

Bouw je met Sibomat, dan bouw je met een partner die je alle zorgen uit handen neemt. Je mag rekenen op persoonlijke begeleiding, bij elke stap van je bouwproces. Ook als je koopt bij Sibomat hoef je nergens van wakker te liggen. Je kiest dus echt voor absolute zekerheid. Vandaar ook het leuke gadget dat je als bezoeker op bis krijgt: een kaartspel met daarop de quote ‘Sibomat, da’s al spelend bouwen’. En dat mag je echt letterlijk nemen! Zelf hoef je nergens aan te denken! 

Niet bouwen, maar liever kopen?

Ben je eerder op zoek naar een kant-en-klaar project om te kopen? Ook dan is de stand van Sibomat een aanrader. Je vindt er een hele wand met projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Van Wondelgem, Lede en Zulte, tot Rumbeke en Serskamp. Stuk voor stuk projecten die uitblinken in architectuur én energiezuinigheid! 

Vragen?

Geraak je niet op de bisbeurs, of heb je intussen nog vragen, neem gerust contact op met Sibomat of laat je inspireren door een van deze getuigenissen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10209-13311/sibomat-nv/partnerberichten/jouw-droomwoning-helemaal-op-maat-het-kan/