livios logo

Kijk mee binnen in deze moderne kijkwoning

Goed nieuws voor kandidaat-bouwers. In Zulte realiseert Sibomat een indrukwekkende kijkwoning, voorzien van de modernste technieken. Een bezoekje waard? Absoluut. Maar wij gidsen je nu al langs de hoogtepunten! 

13413-NL

Sibomat realiseert een nieuwe kijkwoning in het Oost-Vlaamse Zulte. 

Foto Sibomat NV

13413-NL

Ook het interieur van de nieuwe kijkwoning is tot in de puntjes afgewerkt.

Foto Sibomat NV

13413-NL

Wil je al dit moois graag zelf ontdekken? Maak een afspraak met een adviseur van Sibomat.

Foto Sibomat NV

Sibomat bouwt al meer dan 40 jaar lang woningen volgens het principe van houtskeletbouw, en combineert die ervaring met de modernste technologieën. Dat zie je ook in de kijkwoningen van Sibomat in Bierges, Halen en Wépion. En daar voegt de woningbouwer nu een vierde pareltje aan toe: een nieuwe kijkwoning in het Oost-Vlaamse Zulte. 

Snel, energiezuinig én woonklaar

Houtskeletbouw is de beste optie voor wie snel, energiezuinig en woonklaar wil bouwen. Ongeacht de bouwstijl die je verkiest. De kijkwoning in Zulte, een ontwerp van architect Bill Cosman, valt op door zijn strakke witte architectuur. Gecombineerd met modern zwart schrijnwerk. De woning staat op een perceel van 1.360 m2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 90,5 m2. Door uitgekiende raampartijen stroomt het daglicht royaal binnen, zodat het huis ruim aanvoelt. 

  • Tip: Kijkwoningen zijn de ideale gelegenheid om je te laten inspireren voor jouw (ver)bouwproject. Schrijf je onderaan onze website in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle opendeurdagen.

Warm interieur

Ook het interieur van de nieuwe kijkwoning in Zulte is tot in de puntjes afgewerkt. Natuurlijke materialen, op maat gemaakte inbouwkasten, een prachtige houten keuken met eiland: kies je voor een woning van Sibomat, dan kan je die helemaal naar wens inrichten. Op maat van je smaak én budget. Zo voelt je nieuwe huis meteen als je thuis aan. 

Klaar voor de toekomst

Wat de kijkwoning zo speciaal maakt? Ze is helemaal klaar voor de toekomst. Een warmtepomp met grondboring, domotica, zonnepanelen, vloerverwarming, driedubbele beglazing én een ventilatiesysteem D: al deze technieken zorgen ervoor dat de kijkwoning uitblinkt op het vlak van energieprestaties. En garanderen bovendien een aangenaam binnenklimaat. Dat merk je als bezoeker meteen. 

Maak snel je afspraak

Wil je al dit moois graag zelf ontdekken? Dat kan! Je vindt de kijkwoning in de Rijksweg 144D in Zulte. Maak snel je afspraak met een adviseur van Sibomat voor een persoonlijke rondleiding. 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10209-13413/sibomat-nv/partnerberichten/kijk-mee-binnen-in-deze-moderne-kijkwoning/