livios logo

Denk jij aan houtskeletbouw? Deze drie troeven trekken je helemaal over de streep

Koester je bouwplannen? En twijfel je nog tussen bepaalde bouwmethodes? Dan moet je in je overweging zeker rekening houden met deze drie troeven van houtskeletbouw. Niet alleen staat je nieuwe woning supersnel recht, ze voldoet ook aan de strengste energie-eisen én is betaalbaar. Tel uit je winst!

13669-NL

Wie bouwt met houtskelet zet er vaart achter: houtskeletbouw is een van de snelste bouwtechnieken.

Foto Sibomat NV

13669-NL

Ook qua comfort zit je goed in een houtskeletbouw. Hout isoleert namelijk uitstekend.

Foto Sibomat NV

13669-NL

Bouwen is een grote investering en je wil waar voor je geld. Daar kan je bij Sibomat op rekenen.

Foto Sibomat NV

1. Snelle bouwmethode

Wie bouwt met houtskelet zet er vaart achter: houtskeletbouw is een van de snelste bouwtechnieken. In nog geen week staat de draagstructuur van je woning recht. En na vijf à zeven maanden is je huis helemaal klaar. Als het echt snel moet gaan, kan je zelfs al zo snel mogelijk intrekken en je woning geleidelijk afwerken. 

Wie met Sibomat bouwt, bespaart nog eens extra. Met meer dan veertig jaar ervaring en een vast team van architecten hebben we de houtskeletbouwtechniek volstrekt in de vingers. Bovendien staan we in voor de opvolging van je hele bouwproces

2. Klaar voor de toekomst

Houtskeletbouw is een zeer ecologische en duurzame oplossing. Hout is milieuvriendelijk en hernieuwbaar. Bovendien gebruiken we bij Sibomat enkel hout van verantwoord bosbeheer. Niet alleen is je woning goed voor het milieu, ze voldoet ook aan de strengste energie-eisen. Zo ben je er zeker van dat je woning ook in de toekomst zijn waarde behoudt.

Ook qua comfort zit je goed in een houtskeletbouw. Hout isoleert namelijk uitstekend. Je moet minder verwarmen en geniet van een aangenaam binnenklimaat.

3. Binnen je budget

Vind je houtskeletbouw interessant, maar twijfel je nog over de prijs? Dan hoef je niet te aarzelen, want houtskeletbouw is zeker niet duurder dan traditionele bouwmaterialen. Bovendien vang je twee vliegen in één klap. Voor dezelfde prijs én in een snellere bouwtijd krijg je er alle voordelen van houtskeletbouw bij. 

Met houtskeletbouw vermijd je ook extra kosten. Omdat hout een licht bouwmateriaal is, kan je besparen op dure funderingstechnieken. En door het snelle bouwproces kan je vlug intrekken in je woning. Zo hoef je minder lang huur te betalen en vermijd je extra arbeidsuren. 

Bouwen is en blijft een grote investering en je wil dan ook waar voor je geld. Daar kan je bij Sibomat op rekenen. Met onze 100% voltooiingswaarborg ben je er zeker van dat je huis er ook echt komt, en dat binnen het afgesproken budget. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Overtuigd?

Wil je ook duurzaam, energiezuinig en budgetbewust bouwen met Sibomat? Contacteer ons voor advies op maat of laat je inspireren door referenties bij jou in de buurt.

12 dingen die je moet weten over bouwtechnieken


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10209-13669/sibomat-nv/partnerberichten/denk-jij-aan-houtskeletbouw-deze-drie-troeven-trekken-je-helemaal-over-de-streep/