livios logo

Bouwen zonder zorgen? Kies de juiste partner!

Heb je bouw- of verbouwplannen? Of heb je een vraag over houtskeletbouw of het slopen en heropbouwen van een bestaande woning? Dan ga je misschien op Batibouw op zoek naar antwoorden. Mis daar zeker de stand van Sibomat niet in hal 5 (stand 430). Als specialist in houtskeletbouw met meer dan veertig jaar ervaring is Sibomat het ideale aanspreekpunt voor al je vragen of verzoeken.

13823-NL

Van budget en bouwstijl tot timing, Sibomat werkt volledig op maat van jouw wensen.

Foto Sibomat NV

13823-NL

Op de website van Sibomat vind je een uitgebreid aanbod nieuwbouwprojecten.

Foto Sibomat NV

13823-NL

Dikwijls is het efficiënter om een oudere woning af te breken en een nieuwe in de plaats te zetten.

Foto Sibomat NV

Of je nu zelf bouwplannen hebt, een leuk woonproject zoekt of je oude woning wil slopen en heropbouwen, je kan altijd bij Sibomat terecht. Er is voor ieder wat wils. Van budget en bouwstijl tot timing, Sibomat werkt volledig op maat van jouw wensen en zet jouw dromen om in werkelijkheid.

Aannemer gezocht

Je hebt al een bouwgrond maar zoekt nog iemand om jouw bouwproject in goede banen te leiden? Dan is een goede aannemer die rekening houdt met jouw wensen geen overbodige luxe. Wanneer je kiest voor houtskeletbouw, ben je bij Sibomat zeker van de beste begeleiding. De Sibomat-bouwadviseurs en -projectleiders loodsen je feilloos door je volledige project.        

Van ontwerp en budgettering tot productie, montage en oplevering, Sibomat is bij elke fase van het bouwproces jouw centrale aanspreekpunt. Met een persoonlijke begeleiding en coördinatie van A tot Z nemen ze al je zorgen weg. Ook na de oplevering en ingebruikname kan je op het Sibomat-team blijven rekenen. 

Woonproject gezocht

Je wil een woning die perfect aansluit bij jouw gezinssituatie en aan al je noden voldoet maar je wil niet zelf ontwerpen of bouwen? Dan is een woonproject de ideale oplossing. Op de website van Sibomat vind je een uitgebreid aanbod nieuwbouwprojecten verspreid over heel Vlaanderen.

Je geeft gewoon aan waar je wil wonen, welke bouwstijl je verkiest en wat je budget is. De handige zoekmachine vindt voor jou in enkele klikken het perfecte project. Naast de kant-en-klare woningen kom je in dit aanbod trouwens ook nu en dan bouwgronden tegen. Dus ook wie een vrij lot zoekt om een woning naar wens op te bouwen kan bij Sibomat terecht.     

Sloper gezocht

Een oudere woning volledig aanpassen naar jouw wensen en de moderne normen heeft vaak heel wat voeten in de aarde. Dikwijls is het dan beter om gewoon de oude woning te af te breken en een nieuwe in de plaats te zetten. Zo kan je niet alleen alles naar jouw hand zetten maar voldoet de woning ook meteen aan alle huidige nomen.

Bovendien liggen oudere woningen nog vaak op een groot stuk grond. In zo’n geval kan je één woning slopen en er twee heropbouwen voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte. Wie kiest voor houtskeletbouw bij Sibomat, is overigens zeker van een snelle en efficiënte heropbouw. Op z’n vijf maanden tijd staat je afgewerkte woning in houtskelet al recht!

Nog vragen?

Geraak je niet op Batibouw of wil je graag een vrijblijvende offerte op maat voor jouw bouwproject? Neem dan gerust contact op met de Sibomat-bouwadviseurs of breng een bezoekje aan een van onze kijkwoningen.

14 dingen die je moet weten over bouwpartners


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10209-13823/sibomat-nv/partnerberichten/bouwen-zonder-zorgen-kies-de-juiste-partner/