livios logo

Een duurzame woning bouwen? Met houtskeletbouw én de juiste partner!

Wie anno 2021 aan het bouwavontuur begint, kiest resoluut voor duurzaam bouwen en wonen. Het zal dan ook niemand verbazen dat er meer een meer houtskeletwoningen worden gebouwd, die niet alleen gebruikmaken van duurzame materialen maar ook voldoen aan de strengste energie-eisen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw houtskeletbouw er komt zonder de typische bouwstress? Door te kiezen voor een betrouwbare bouwpartner zoals Sibomat.

15301-NL

Een duurzame woning begint in de eerste plaats bij het gebruik van duurzame bouwmaterialen.

Foto Sibomat NV

15301-NL

Sibomat levert enkel nog energiezuinige woningen op die klaar zijn voor de toekomst.

Foto Sibomat NV

15301-NL

Voor elke duurzame woning die we bouwen, bieden we een 100% voltooiingswaarborg.

Foto Sibomat NV

Een duurzame thuis

Een duurzame woning begint in de eerste plaats bij het gebruik van duurzame bouwmaterialen. Om die reden kiezen we bij Sibomat al meer dan veertig jaar resoluut voor houtskeletbouw. Bovendien gebruiken we enkel hout dat wordt gekweekt en gekapt volgens duurzaam bosbeheer. Op die manier staan we bij elke woning opnieuw garant voor een milieuvriendelijk productieproces.

Iedereen BEN

Dankzij onze ruime ervaring in de bouwsector zijn we ondertussen marktleider in energiezuinige woningbouw. Dat houdt niet alleen in dat we werken met duurzame materialen, maar ook dat al onze woningen voldoen aan de strengste energie-eisen. Zeker nu de BEN-normen de standaard zijn voor nieuwbouwwoningen in heel Europa leveren we enkel nog energiezuinige woningen op die klaar zijn voor de ecologische uitdagingen van de toekomst.

Bouwen zonder zorgen

Kiezen voor duurzaam bouwen is één ding, maar je duurzame nieuwbouwwoning ook effectief realiseren is nog een ander paar mouwen. Daar heb je een betrouwbare bouwfirma zoals Sibomat voor nodig. Met de juiste partner verloopt jouw bouwavontuur meteen een stuk vlotter en blijf jij gespaard van de typische stress die meestal gepaard gaat met het bouwproces. Wij gebruiken onze expertise en ruime ervaring om jouw houtskeletbouw te realiseren zodat jij kan genieten van een woning op maat van jouw wensen en behoeften. 

Voltooiingswaarborg

Ook op financieel vlak moet je je bij Sibomat geen zorgen maken. Voor elke duurzame woning die we bouwen, bieden we namelijk een 100% voltooiingswaarborg. Dat wil zeggen dat wanneer je een contract tekent bij Sibomat je absoluut zeker bent dat je woning volledig wordt afgewerkt. Bovendien bouwen we volgens jouw budget en jouw planning, zodat je zelf bepaalt wat mogelijk is en wanneer je droomhuis er staat.

Investeren in de toekomst

Wil jij ook graag investeren in jouw toekomst? Kies dan voor een duurzame houtskeletwoning gebouwd door een betrouwbare bouwpartner die garant staat voor kwaliteit, over de nodige kennis beschikt en ervaring heeft met energiezuinige woningbouw. Zo wordt bouwen een echt plezier. Aarzel niet om contact op te nemen met de Sibomat-bouwadviseurs voor professioneel advies op maat. Wij helpen je met veel plezier jouw bouwdromen realiseren.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10209-15301/sibomat-nv/partnerberichten/een-duurzame-woning-bouwen-met-houtskeletbouw-en-de-juiste-partner/