livios logo

Hou jij ook van zekerheid? Dan is Sibomat jouw ideale bouwpartner!

Je droomwoning bouwen is een hele onderneming. Je moet een hoop keuzes maken en dat kan best wat stress en onzekerheid met zich meebrengen. Om het hele avontuur zo vlot mogelijk te laten verlopen, is een betrouwbare bouwpartner dan ook essentieel. Een professional die jouw twijfels wegneemt en het volledige proces voor jou opvolgt met kennis van zaken. Die zekerheid vind je bij Sibomat.  

Alles onder één dak

Van ontwerp, studie en budgettering tot productie, montage en oplevering: een bouwproject vraagt de input van heel wat experten. Wanneer je met een fullservice bouwpartner zoals Sibomat in zee gaat, vind je alle expertise onder één dak. Zo heb je van begin tot einde één persoonlijk contact en ben je zeker van een vlekkeloze realisatie. Bovendien blijven de Sibomat-medewerkers continu op de hoogte van de nieuwste technieken en regelgevingen zodat je zeker weet dat jouw nieuwbouwwoning aan de strengste eisen voldoet.

Bouwen volgens budget en timing

Wie bouwt kan zich tegenwoordig al eens verwachten aan onvoorziene kosten en vertragingen. Niet zo bij Sibomat. Je krijgt op voorhand een gedetailleerde offerte op maat en kent dus het prijskaartje nog voor de werken starten. Daarnaast weet je ook op voorhand wanneer je woning klaar zal zijn. De houtskeletwanden worden vooraf immers in de productiehallen van Sibomat gemaakt onder de ideale omstandigheden, waardoor de planning niet afhankelijk is van de weersomstandigheden en de werken nooit stilliggen.

Charter van Woningbouwers

De prijszekerheid en gegarandeerde uitvoeringstermijn zijn trouwens enkele van de pijlers van het Charter der Woningbouwers waaraan Sibomat verbonden is. Dat is jouw garantie dat je met een bouwpartner in zee gaat die op een eerlijke manier kwalitatieve woningen bouwt volgens de regels van de kunst. Als bouwheer geniet je dus van een aantal beschermingen die jou een zo vlekkeloos mogelijk bouwparcours garanderen.

100% voltooiingswaarborg

Een andere bescherming waarvan je als klant van Sibomat geniet, is de 100% voltooiingswaarborg. De wet-Breyne voorziet al een waarborg om jou als bouwheer te beschermen. Maar als erkend aannemer kiest Sibomat ervoor om verder te gaan en een volledige voltooiingswaarborg te bieden. Zo ben je absoluut zeker dat jouw woning helemaal afgewerkt wordt volgens de voorwaarden die in het contract worden vastgelegd.

Jouw betrouwbare gids

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die je doorheen het volledige bouwavontuur gidst? Neem dan vrijblijvend contact op met Sibomat om de mogelijkheden voor jouw droomwoning te bespreken. De Sibomat-bouwadviseurs helpen je met veel plezier en staan garant voor een persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de werken van jouw bouwproject.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10209-15482/sibomat-nv/partnerberichten/hou-jij-ook-van-zekerheid-dan-is-sibomat-jouw-ideale-bouwpartner/