livios logo

Kant-en-klaar bouwen? Met Sibomat bouw je 100% op maat

Als je met een sleutel-op-de-deurfirma in zee gaat, bouwt één bedrijf jouw instapklare woning. Zo heb je één centraal aanspreekpunt tijdens het bouwproces en minder kopzorgen. Kies je voor een houtskeletwoning van Sibomat? Dan kan je jouw woning ook volledig op maat bouwen op basis van een eigen plan. Of je nu houdt van een moderne kubus of een landelijke pastorijwoning.

15708-NL

Kortenaken

Foto Sibomat NV

15708-NL

Wieze

Foto Sibomat NV

15708-NL

Lede

Foto Sibomat NV

15708-NL

Lobbes

Foto Sibomat NV

15708-NL

Lobbes

Foto Sibomat NV

Houtskeletwoning

Houtskeletbouw heeft verschillende voordelen. Je woning voldoet makkelijker aan de strenge energie-eisen en staat zeer snel recht. Het bouwproces neemt maar vijf tot zeven maanden tijd in beslag, waardoor je snel kan verhuizen. Ook al duurt het bouwproces niet zo lang, toch betrekt Sibomat je maximaal bij elke stap. Steek je graag zelf de handen uit de mouwen of laat je het liever over aan professionals? Alle afwerkingsgraden en samenwerkingen zijn bespreekbaar.

100% op maat

Het grote voordeel van een sleutel-op-de-deurbedrijf? Eén firma neemt het volledige bouwproces voor zijn rekening van ruwbouw tot afwerking. Daardoor moet je zelf minder regelen en ervaar je minder stress. Maar Sibomat gaat nog een stapje verder: ze biedt je alle architecturale vrijheid om de woning van je dromen te bouwen volgens jouw wensen en budget. Zo kan je met je eigen architect het perfecte grondplan uitwerken. Dat is pas echt bouwen op maat. Lees hier meer over de voordelen.

Woonprojecten

Sibomat bouwt niet alleen een houtskeletwoning op jouw bouwgrond, maar heeft zelf ook een aantal gronden ter beschikking waarop je een woning kan laten bouwen. Daarnaast kan je ook een grond mét woning kopen. Het grote voordeel van zo’n woonproject? Je koopt een nieuwe, energiezuinige woning die voldoet aan de strenge energienormen en die volledig afgewerkt wordt. Zo kan jij snel én zonder zorgen verhuizen! Bekijk hier alle woonprojecten en vind een thuis in jouw regio.

In de kijker

Enkele projecten in de kijker:

  1. Kortenaken: In het Vlaams-Brabantse Kortenaken vind je vijf beschikbare loten waarop je samen met Sibomat jouw droomwoning kan bouwen. De loten liggen in de Dorpsstraat, vlakbij het natuurreservaat Tienbunders. Benieuwd? Neem dan contact op met bouwadviseur Stéphane Truant.
  2. Wieze: Tussen Aalst en Dendermonde bouwt Sibomat een nieuw project met zes energiezuinige BEN-woningen waarvan nog vier loten beschikbaar zijn. Die liggen in een rustige omgeving, vlakbij de dorpskern van Wieze. Wil je meer info over dat project? Neem contact op met bouwadviseur Denis Van de Putte.
  3. Lede: Ook in het Oost-Vlaamse Lede bouwt Sibomat 3 BEN-woningen, op wandelafstand van het station. Daarnaast is er nog één lot beschikbaar waarop je een woning naar jouw wensen kan bouwen. Nu aan 6% btw. Informeer bij onze bouwadviseur naar de voorwaarden.
  4. Lobbes: In de buurt van Charleroi ligt het dorpje Lobbes. Daar bouwt Sibomat zes energiezuinige nieuwbouwwoningen. Wil je meer informatie over dat project? Neem dan contact op met bouwadviseur Aldo Denayer.

Meer weten?

Zoek je nog inspiratie voor jouw nieuwe woningen? Bekijk hier enkele realisaties van Sibomat. Ben je nog niet helemaal overtuigd van de troeven van houtskeletbouw of wil je graag eens een woning vanbinnen bekijken? Dan kan je altijd een bezoekje brengen aan een van onze kijkwoningen in Zulte, Halen, Bierges of Wépion. Maak hier een afspraak voor een bezoek. 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10209-15708/sibomat-nv/partnerberichten/kant-en-klaar-bouwen-met-sibomat-bouw-je-100-op-maat/